Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin

Kirsi-Maria Hyytinen, Kaisa Lähteenmäki-Smith, Juha Oksanen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

Abstract

Artikkelin tavoitteena on tarkastella vaikuttavuutta, sen arviointia ja sitä tukevia työkaluja osaamiskeskusohjelmassa. Painopisteenä on ohjelman klustereiden toiminnan seurannassa, arvioinnissa ja toiminnan kehittäminen sekä sen tueksi kehitetty vaikuttavuuskonsepti.
Original languageFinnish
Title of host publicationOsaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina
Subtitle of host publicationNäkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon
Place of PublicationHelsinki
Pages92-112
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

Cite this

Hyytinen, K-M., Lähteenmäki-Smith, K., & Oksanen, J. (2007). Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin. In Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina: Näkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon (pp. 92-112). Helsinki.
Hyytinen, Kirsi-Maria ; Lähteenmäki-Smith, Kaisa ; Oksanen, Juha. / Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin. Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina: Näkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon. Helsinki, 2007. pp. 92-112
@inbook{62633118882b400f85c9936ae408f2b8,
title = "Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia ty{\"o}kaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin",
abstract = "Artikkelin tavoitteena on tarkastella vaikuttavuutta, sen arviointia ja sit{\"a} tukevia ty{\"o}kaluja osaamiskeskusohjelmassa. Painopisteen{\"a} on ohjelman klustereiden toiminnan seurannassa, arvioinnissa ja toiminnan kehitt{\"a}minen sek{\"a} sen tueksi kehitetty vaikuttavuuskonsepti.",
author = "Kirsi-Maria Hyytinen and Kaisa L{\"a}hteenm{\"a}ki-Smith and Juha Oksanen",
year = "2007",
language = "Finnish",
pages = "92--112",
booktitle = "Osaamisklusterit innovaatioyhteis{\"o}jen rakentajina",

}

Hyytinen, K-M, Lähteenmäki-Smith, K & Oksanen, J 2007, Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin. in Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina: Näkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon. Helsinki, pp. 92-112.

Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin. / Hyytinen, Kirsi-Maria; Lähteenmäki-Smith, Kaisa; Oksanen, Juha.

Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina: Näkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon. Helsinki, 2007. p. 92-112.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

TY - CHAP

T1 - Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin

AU - Hyytinen, Kirsi-Maria

AU - Lähteenmäki-Smith, Kaisa

AU - Oksanen, Juha

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Artikkelin tavoitteena on tarkastella vaikuttavuutta, sen arviointia ja sitä tukevia työkaluja osaamiskeskusohjelmassa. Painopisteenä on ohjelman klustereiden toiminnan seurannassa, arvioinnissa ja toiminnan kehittäminen sekä sen tueksi kehitetty vaikuttavuuskonsepti.

AB - Artikkelin tavoitteena on tarkastella vaikuttavuutta, sen arviointia ja sitä tukevia työkaluja osaamiskeskusohjelmassa. Painopisteenä on ohjelman klustereiden toiminnan seurannassa, arvioinnissa ja toiminnan kehittäminen sekä sen tueksi kehitetty vaikuttavuuskonsepti.

M3 - Chapter or book article

SP - 92

EP - 112

BT - Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina

CY - Helsinki

ER -

Hyytinen K-M, Lähteenmäki-Smith K, Oksanen J. Osaamiskeskusohjelman vaikuttavuus: uusia työkaluja ja indikaattoreita vaikuttavuuden arviointiin. In Osaamisklusterit innovaatioyhteisöjen rakentajina: Näkökulmia osaamiskeskusohjelman lisäarvoon. Helsinki. 2007. p. 92-112