Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi

Paavo Okko, Liisa Ansala, Helena Immonen, Anneli Pirttilä, Teuvo Uusitalo, Marja-Liisa Saarilammi

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Korkeakoulujen arviointineuvoston toteuttaman Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditoinnin tavoitteena oli selvittää mitä laadullisia tavoitteita yliopisto on toiminnalleen asettanut, arvioida millaisilla prosesseilla ja menettelytavoilla yliopisto ylläpitää ja kehittää koulutuksen ja muun toiminnan laatua, ja arvioida toimiiko laadunvarmistus yliopistossa tarkoitetulla tavalla, tuottaako laadunvarmistusjärjestelmä toiminnan kehittämisen kannalta tarkoituksenmukaista tietoa ja johtaako se vaikuttaviin, laatua parantaviin kehittämistoimenpiteisiin. Auditointi perustui Oulun yliopiston ennalta toimittamaan auditointiaineistoon sekä 25.-27.11.2009 toteutettuun auditointivierailuun. Korkeakoulujen arviointineuvosto päätti kokouksessaan 24.3.2010 auditointiryhmän esitykseen ja auditointiraporttiin perustuen, että Oulun yliopisto täyttää laadunvarmistusjärjestelmän kokonaisuudelle ja perustehtävien laadunvarmistukselle asetetut kriteerit. Auditointi on voimassa kuusi vuotta.
  Original languageFinnish
  Place of PublicationTampere
  PublisherKorkeakoulujen arviointineuvosto
  Number of pages74
  ISBN (Electronic)978-952-206-141-6
  ISBN (Print)978-952-206-140-9
  Publication statusPublished - 2010
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Publication series

  SeriesKorkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja
  Number6:2010
  ISSN1457-3121

  Keywords

  • evaluation
  • auditing
  • quality assurance
  • quality
  • higher education institutions

  Cite this

  Okko, P., Ansala, L., Immonen, H., Pirttilä, A., Uusitalo, T., & Saarilammi, M-L. (2010). Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi. Tampere: Korkeakoulujen arviointineuvosto. Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja, No. 6:2010
  Okko, Paavo ; Ansala, Liisa ; Immonen, Helena ; Pirttilä, Anneli ; Uusitalo, Teuvo ; Saarilammi, Marja-Liisa. / Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi. Tampere : Korkeakoulujen arviointineuvosto, 2010. 74 p. (Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja; No. 6:2010).
  @book{1e4ffd2039a44b5d80321ee77b35d947,
  title = "Oulun yliopiston laadunvarmistusj{\"a}rjestelm{\"a}n auditointi",
  abstract = "Korkeakoulujen arviointineuvoston toteuttaman Oulun yliopiston laadunvarmistusj{\"a}rjestelm{\"a}n auditoinnin tavoitteena oli selvitt{\"a}{\"a} mit{\"a} laadullisia tavoitteita yliopisto on toiminnalleen asettanut, arvioida millaisilla prosesseilla ja menettelytavoilla yliopisto yll{\"a}pit{\"a}{\"a} ja kehitt{\"a}{\"a} koulutuksen ja muun toiminnan laatua, ja arvioida toimiiko laadunvarmistus yliopistossa tarkoitetulla tavalla, tuottaako laadunvarmistusj{\"a}rjestelm{\"a} toiminnan kehitt{\"a}misen kannalta tarkoituksenmukaista tietoa ja johtaako se vaikuttaviin, laatua parantaviin kehitt{\"a}mistoimenpiteisiin. Auditointi perustui Oulun yliopiston ennalta toimittamaan auditointiaineistoon sek{\"a} 25.-27.11.2009 toteutettuun auditointivierailuun. Korkeakoulujen arviointineuvosto p{\"a}{\"a}tti kokouksessaan 24.3.2010 auditointiryhm{\"a}n esitykseen ja auditointiraporttiin perustuen, ett{\"a} Oulun yliopisto t{\"a}ytt{\"a}{\"a} laadunvarmistusj{\"a}rjestelm{\"a}n kokonaisuudelle ja perusteht{\"a}vien laadunvarmistukselle asetetut kriteerit. Auditointi on voimassa kuusi vuotta.",
  keywords = "evaluation, auditing, quality assurance, quality, higher education institutions",
  author = "Paavo Okko and Liisa Ansala and Helena Immonen and Anneli Pirttil{\"a} and Teuvo Uusitalo and Marja-Liisa Saarilammi",
  year = "2010",
  language = "Finnish",
  isbn = "978-952-206-140-9",
  series = "Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja",
  publisher = "Korkeakoulujen arviointineuvosto",
  number = "6:2010",
  address = "Finland",

  }

  Okko, P, Ansala, L, Immonen, H, Pirttilä, A, Uusitalo, T & Saarilammi, M-L 2010, Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi. Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja, no. 6:2010, Korkeakoulujen arviointineuvosto, Tampere.

  Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi. / Okko, Paavo; Ansala, Liisa; Immonen, Helena; Pirttilä, Anneli; Uusitalo, Teuvo; Saarilammi, Marja-Liisa.

  Tampere : Korkeakoulujen arviointineuvosto, 2010. 74 p. (Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja; No. 6:2010).

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi

  AU - Okko, Paavo

  AU - Ansala, Liisa

  AU - Immonen, Helena

  AU - Pirttilä, Anneli

  AU - Uusitalo, Teuvo

  AU - Saarilammi, Marja-Liisa

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Korkeakoulujen arviointineuvoston toteuttaman Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditoinnin tavoitteena oli selvittää mitä laadullisia tavoitteita yliopisto on toiminnalleen asettanut, arvioida millaisilla prosesseilla ja menettelytavoilla yliopisto ylläpitää ja kehittää koulutuksen ja muun toiminnan laatua, ja arvioida toimiiko laadunvarmistus yliopistossa tarkoitetulla tavalla, tuottaako laadunvarmistusjärjestelmä toiminnan kehittämisen kannalta tarkoituksenmukaista tietoa ja johtaako se vaikuttaviin, laatua parantaviin kehittämistoimenpiteisiin. Auditointi perustui Oulun yliopiston ennalta toimittamaan auditointiaineistoon sekä 25.-27.11.2009 toteutettuun auditointivierailuun. Korkeakoulujen arviointineuvosto päätti kokouksessaan 24.3.2010 auditointiryhmän esitykseen ja auditointiraporttiin perustuen, että Oulun yliopisto täyttää laadunvarmistusjärjestelmän kokonaisuudelle ja perustehtävien laadunvarmistukselle asetetut kriteerit. Auditointi on voimassa kuusi vuotta.

  AB - Korkeakoulujen arviointineuvoston toteuttaman Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditoinnin tavoitteena oli selvittää mitä laadullisia tavoitteita yliopisto on toiminnalleen asettanut, arvioida millaisilla prosesseilla ja menettelytavoilla yliopisto ylläpitää ja kehittää koulutuksen ja muun toiminnan laatua, ja arvioida toimiiko laadunvarmistus yliopistossa tarkoitetulla tavalla, tuottaako laadunvarmistusjärjestelmä toiminnan kehittämisen kannalta tarkoituksenmukaista tietoa ja johtaako se vaikuttaviin, laatua parantaviin kehittämistoimenpiteisiin. Auditointi perustui Oulun yliopiston ennalta toimittamaan auditointiaineistoon sekä 25.-27.11.2009 toteutettuun auditointivierailuun. Korkeakoulujen arviointineuvosto päätti kokouksessaan 24.3.2010 auditointiryhmän esitykseen ja auditointiraporttiin perustuen, että Oulun yliopisto täyttää laadunvarmistusjärjestelmän kokonaisuudelle ja perustehtävien laadunvarmistukselle asetetut kriteerit. Auditointi on voimassa kuusi vuotta.

  KW - evaluation

  KW - auditing

  KW - quality assurance

  KW - quality

  KW - higher education institutions

  M3 - Report

  SN - 978-952-206-140-9

  T3 - Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja

  BT - Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi

  PB - Korkeakoulujen arviointineuvosto

  CY - Tampere

  ER -

  Okko P, Ansala L, Immonen H, Pirttilä A, Uusitalo T, Saarilammi M-L. Oulun yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi. Tampere: Korkeakoulujen arviointineuvosto, 2010. 74 p. (Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja; No. 6:2010).