Painetun maailman tuolla puolenkin mediatalojen täytyy löytää kannattavuutta - Ifra 2001

Ulf Lindqvist

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Beyond the Printed World –konferenssi järjestettiin nyt yhdeksännen kerran IFRA:N yhteydessä. Tämän vuoden teemana oli mediatalojen sähköisen julkaisemisen kannattavuus. Lehtitalot ovat tähän asti onnistuneet loistavasti houkuttelemaan kävijöitä verkkosivuilleen, mutta tämän liikenteen kääntäminen kannattavaksi liiketoiminnaksi ontuu. Konferenssin tärkeimmät vietit koskevat sisällön kehittämistä rahastettavaan muotoon, mainontamisen ja markkinoinnin tehostamista, diversifioinnin kehittämistä edelleen sekä langattomien markkinoiden hyödyntämistä. Konferenssiin osallistui 265 henkilöä eli huomattavasti vähemmän kuin vuosi sitten. Suomalaisia osallistujia oli 16.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)14-17
  JournalGT-lehti
  Issue number7
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{37adf906abfe4619b1ad0e007d3bafa3,
  title = "Painetun maailman tuolla puolenkin mediatalojen t{\"a}ytyy l{\"o}yt{\"a}{\"a} kannattavuutta - Ifra 2001",
  abstract = "Beyond the Printed World –konferenssi j{\"a}rjestettiin nyt yhdeks{\"a}nnen kerran IFRA:N yhteydess{\"a}. T{\"a}m{\"a}n vuoden teemana oli mediatalojen s{\"a}hk{\"o}isen julkaisemisen kannattavuus. Lehtitalot ovat t{\"a}h{\"a}n asti onnistuneet loistavasti houkuttelemaan k{\"a}vij{\"o}it{\"a} verkkosivuilleen, mutta t{\"a}m{\"a}n liikenteen k{\"a}{\"a}nt{\"a}minen kannattavaksi liiketoiminnaksi ontuu. Konferenssin t{\"a}rkeimm{\"a}t vietit koskevat sis{\"a}ll{\"o}n kehitt{\"a}mist{\"a} rahastettavaan muotoon, mainontamisen ja markkinoinnin tehostamista, diversifioinnin kehitt{\"a}mist{\"a} edelleen sek{\"a} langattomien markkinoiden hy{\"o}dynt{\"a}mist{\"a}. Konferenssiin osallistui 265 henkil{\"o}{\"a} eli huomattavasti v{\"a}hemm{\"a}n kuin vuosi sitten. Suomalaisia osallistujia oli 16.",
  author = "Ulf Lindqvist",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  pages = "14--17",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "7",

  }

  Painetun maailman tuolla puolenkin mediatalojen täytyy löytää kannattavuutta - Ifra 2001. / Lindqvist, Ulf.

  In: GT-lehti, No. 7, 2001, p. 14-17.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Painetun maailman tuolla puolenkin mediatalojen täytyy löytää kannattavuutta - Ifra 2001

  AU - Lindqvist, Ulf

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - Beyond the Printed World –konferenssi järjestettiin nyt yhdeksännen kerran IFRA:N yhteydessä. Tämän vuoden teemana oli mediatalojen sähköisen julkaisemisen kannattavuus. Lehtitalot ovat tähän asti onnistuneet loistavasti houkuttelemaan kävijöitä verkkosivuilleen, mutta tämän liikenteen kääntäminen kannattavaksi liiketoiminnaksi ontuu. Konferenssin tärkeimmät vietit koskevat sisällön kehittämistä rahastettavaan muotoon, mainontamisen ja markkinoinnin tehostamista, diversifioinnin kehittämistä edelleen sekä langattomien markkinoiden hyödyntämistä. Konferenssiin osallistui 265 henkilöä eli huomattavasti vähemmän kuin vuosi sitten. Suomalaisia osallistujia oli 16.

  AB - Beyond the Printed World –konferenssi järjestettiin nyt yhdeksännen kerran IFRA:N yhteydessä. Tämän vuoden teemana oli mediatalojen sähköisen julkaisemisen kannattavuus. Lehtitalot ovat tähän asti onnistuneet loistavasti houkuttelemaan kävijöitä verkkosivuilleen, mutta tämän liikenteen kääntäminen kannattavaksi liiketoiminnaksi ontuu. Konferenssin tärkeimmät vietit koskevat sisällön kehittämistä rahastettavaan muotoon, mainontamisen ja markkinoinnin tehostamista, diversifioinnin kehittämistä edelleen sekä langattomien markkinoiden hyödyntämistä. Konferenssiin osallistui 265 henkilöä eli huomattavasti vähemmän kuin vuosi sitten. Suomalaisia osallistujia oli 16.

  M3 - Article

  SP - 14

  EP - 17

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 7

  ER -