Panimohiivan sokereiden käyttö ja vierteen sokerikoostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen laatuun

Maija-Liisa Suihko, Silja Home, Matti Linko

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)5-13
JournalMallas ja Olut
Issue number1
Publication statusPublished - 1991
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • malting
  • mashing

Cite this

Suihko, Maija-Liisa ; Home, Silja ; Linko, Matti. / Panimohiivan sokereiden käyttö ja vierteen sokerikoostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen laatuun. In: Mallas ja Olut. 1991 ; No. 1. pp. 5-13.
@article{d17a9c662d844bbf9bfb544c00fbed6b,
title = "Panimohiivan sokereiden k{\"a}ytt{\"o} ja vierteen sokerikoostumuksen vaikutus k{\"a}ymiseen ja oluen laatuun",
keywords = "malting, mashing",
author = "Maija-Liisa Suihko and Silja Home and Matti Linko",
note = "Project code: BIO8208",
year = "1991",
language = "Finnish",
pages = "5--13",
journal = "Mallas ja Olut",
issn = "0356-3014",
number = "1",

}

Panimohiivan sokereiden käyttö ja vierteen sokerikoostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen laatuun. / Suihko, Maija-Liisa; Home, Silja; Linko, Matti.

In: Mallas ja Olut, No. 1, 1991, p. 5-13.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Panimohiivan sokereiden käyttö ja vierteen sokerikoostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen laatuun

AU - Suihko, Maija-Liisa

AU - Home, Silja

AU - Linko, Matti

N1 - Project code: BIO8208

PY - 1991

Y1 - 1991

KW - malting

KW - mashing

M3 - Article

SP - 5

EP - 13

JO - Mallas ja Olut

JF - Mallas ja Olut

SN - 0356-3014

IS - 1

ER -