Panimovierteen koostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen flavoriin

Katariina Aho, Kirsti Pietilä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)4-13
JournalMallas ja Olut
Issue number1
Publication statusPublished - 1993
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • malting
  • mashing
  • flavor

Cite this

Aho, Katariina ; Pietilä, Kirsti. / Panimovierteen koostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen flavoriin. In: Mallas ja Olut. 1993 ; No. 1. pp. 4-13.
@article{b19e4f85614e491e91bcfb5094ea8310,
title = "Panimovierteen koostumuksen vaikutus k{\"a}ymiseen ja oluen flavoriin",
keywords = "malting, mashing, flavor",
author = "Katariina Aho and Kirsti Pietil{\"a}",
note = "Project code: BIO0121",
year = "1993",
language = "Finnish",
pages = "4--13",
journal = "Mallas ja Olut",
issn = "0356-3014",
number = "1",

}

Panimovierteen koostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen flavoriin. / Aho, Katariina; Pietilä, Kirsti.

In: Mallas ja Olut, No. 1, 1993, p. 4-13.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Panimovierteen koostumuksen vaikutus käymiseen ja oluen flavoriin

AU - Aho, Katariina

AU - Pietilä, Kirsti

N1 - Project code: BIO0121

PY - 1993

Y1 - 1993

KW - malting

KW - mashing

KW - flavor

M3 - Article

SP - 4

EP - 13

JO - Mallas ja Olut

JF - Mallas ja Olut

SN - 0356-3014

IS - 1

ER -