Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)32-34
  JournalKunnossapito
  Issue number2
  Publication statusPublished - 2002
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{71c1828436bd4f44b39d781cafb7fe53,
  title = "Paperitehtaiden rullank{\"a}sittelyn turvallisuus",
  abstract = "Tyypillisi{\"a} keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien v{\"a}hent{\"a}miseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lis{\"a}{\"a}minen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sek{\"a} ty{\"o}ntekij{\"o}iden k{\"a}ytt{\"a}ytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia v{\"a}hent{\"a}vien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entist{\"a} paremmin tapaturmien torjuntaan k{\"a}ytettyj{\"a} resursseja.",
  author = "Timo Malm",
  note = "Project code: A9SU00917",
  year = "2002",
  language = "Finnish",
  pages = "32--34",
  journal = "Promaint",
  issn = "1797-2000",
  publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
  number = "2",

  }

  Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus. / Malm, Timo.

  In: Kunnossapito, No. 2, 2002, p. 32-34.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus

  AU - Malm, Timo

  N1 - Project code: A9SU00917

  PY - 2002

  Y1 - 2002

  N2 - Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.

  AB - Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.

  M3 - Article

  SP - 32

  EP - 34

  JO - Promaint

  JF - Promaint

  SN - 1797-2000

  IS - 2

  ER -