Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.
Original languageFinnish
Pages (from-to)32-34
JournalKunnossapito
Issue number2
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{71c1828436bd4f44b39d781cafb7fe53,
title = "Paperitehtaiden rullank{\"a}sittelyn turvallisuus",
abstract = "Tyypillisi{\"a} keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien v{\"a}hent{\"a}miseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lis{\"a}{\"a}minen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sek{\"a} ty{\"o}ntekij{\"o}iden k{\"a}ytt{\"a}ytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia v{\"a}hent{\"a}vien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entist{\"a} paremmin tapaturmien torjuntaan k{\"a}ytettyj{\"a} resursseja.",
author = "Timo Malm",
note = "Project code: A9SU00917",
year = "2002",
language = "Finnish",
pages = "32--34",
journal = "Promaint",
issn = "1797-2000",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
number = "2",

}

Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus. / Malm, Timo.

In: Kunnossapito, No. 2, 2002, p. 32-34.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Paperitehtaiden rullankäsittelyn turvallisuus

AU - Malm, Timo

N1 - Project code: A9SU00917

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.

AB - Tyypillisiä keinoja automaattikoneiden aiheuttamien tapaturmien vähentämiseksi ovat olleet automaattisten toimintojen lisääminen, paremmat suojaukset ja turvalaitteet sekä työntekijöiden käyttäytymiseen vaikuttaminen kuten kouluttaminen. Tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmatutkimuksella on mahdollista vertailla erilaisten tapaturmia vähentävien keinojen tehokkuutta ja siten on mahdollista kohdistaa entistä paremmin tapaturmien torjuntaan käytettyjä resursseja.

M3 - Article

SP - 32

EP - 34

JO - Promaint

JF - Promaint

SN - 1797-2000

IS - 2

ER -