Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

Ismo Ruohomäki, Juha-Pekka Anttila, Annika Heikkilä, Markku Hentula, Minna Kansola, Kalervo Leino, Jukka Paro, Timo Salmi

Research output: Book/ReportBook (author)

Abstract

Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherTeknologiateollisuus ry
Number of pages154
ISBN (Electronic)978-952-238-090-6, 978-952-238-091-3
ISBN (Print)978-952-238-089-0, 978-952-238-091-3
Publication statusPublished - 2011
MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

Cite this

Ruohomäki, Ismo ; Anttila, Juha-Pekka ; Heikkilä, Annika ; Hentula, Markku ; Kansola, Minna ; Leino, Kalervo ; Paro, Jukka ; Salmi, Timo. / Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Helsinki : Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.
@book{a148054c068d4860948b682ebfe1de9f,
title = "Parempiin tuotantostrategisiin p{\"a}{\"a}t{\"o}ksiin",
abstract = "Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehitt{\"a}v{\"a}t, markkinoivat ja myyv{\"a}t yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksi{\"a} pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkityst{\"a} yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sek{\"a} rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin m{\"a}{\"a}r{\"a}tietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, ty{\"o}kalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyv{\"a}t suunnittelemaan ja tekem{\"a}{\"a}n varmasti parempia p{\"a}{\"a}t{\"o}ksi{\"a}. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.",
author = "Ismo Ruohom{\"a}ki and Juha-Pekka Anttila and Annika Heikkil{\"a} and Markku Hentula and Minna Kansola and Kalervo Leino and Jukka Paro and Timo Salmi",
year = "2011",
language = "Finnish",
isbn = "978-952-238-089-0",
publisher = "Teknologiateollisuus ry",
address = "Finland",

}

Ruohomäki, I, Anttila, J-P, Heikkilä, A, Hentula, M, Kansola, M, Leino, K, Paro, J & Salmi, T 2011, Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Teknologiateollisuus ry, Helsinki.

Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. / Ruohomäki, Ismo; Anttila, Juha-Pekka; Heikkilä, Annika; Hentula, Markku; Kansola, Minna; Leino, Kalervo; Paro, Jukka; Salmi, Timo.

Helsinki : Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.

Research output: Book/ReportBook (author)

TY - BOOK

T1 - Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

AU - Ruohomäki, Ismo

AU - Anttila, Juha-Pekka

AU - Heikkilä, Annika

AU - Hentula, Markku

AU - Kansola, Minna

AU - Leino, Kalervo

AU - Paro, Jukka

AU - Salmi, Timo

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.

AB - Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.

M3 - Book (author)

SN - 978-952-238-089-0

SN - 978-952-238-091-3

BT - Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

PB - Teknologiateollisuus ry

CY - Helsinki

ER -

Ruohomäki I, Anttila J-P, Heikkilä A, Hentula M, Kansola M, Leino K et al. Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Helsinki: Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.