Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

Ismo Ruohomäki, Juha-Pekka Anttila, Annika Heikkilä, Markku Hentula, Minna Kansola, Kalervo Leino, Jukka Paro, Timo Salmi

  Research output: Book/ReportBook (author)

  Abstract

  Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.
  Original languageFinnish
  Place of PublicationHelsinki
  PublisherTeknologiateollisuus ry
  Number of pages154
  ISBN (Electronic)978-952-238-090-6, 978-952-238-091-3
  ISBN (Print)978-952-238-089-0, 978-952-238-091-3
  Publication statusPublished - 2011
  MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

  Cite this

  Ruohomäki, Ismo ; Anttila, Juha-Pekka ; Heikkilä, Annika ; Hentula, Markku ; Kansola, Minna ; Leino, Kalervo ; Paro, Jukka ; Salmi, Timo. / Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Helsinki : Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.
  @book{a148054c068d4860948b682ebfe1de9f,
  title = "Parempiin tuotantostrategisiin p{\"a}{\"a}t{\"o}ksiin",
  abstract = "Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehitt{\"a}v{\"a}t, markkinoivat ja myyv{\"a}t yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksi{\"a} pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkityst{\"a} yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sek{\"a} rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin m{\"a}{\"a}r{\"a}tietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, ty{\"o}kalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyv{\"a}t suunnittelemaan ja tekem{\"a}{\"a}n varmasti parempia p{\"a}{\"a}t{\"o}ksi{\"a}. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.",
  author = "Ismo Ruohom{\"a}ki and Juha-Pekka Anttila and Annika Heikkil{\"a} and Markku Hentula and Minna Kansola and Kalervo Leino and Jukka Paro and Timo Salmi",
  year = "2011",
  language = "Finnish",
  isbn = "978-952-238-089-0",
  publisher = "Teknologiateollisuus ry",
  address = "Finland",

  }

  Ruohomäki, I, Anttila, J-P, Heikkilä, A, Hentula, M, Kansola, M, Leino, K, Paro, J & Salmi, T 2011, Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Teknologiateollisuus ry, Helsinki.

  Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. / Ruohomäki, Ismo; Anttila, Juha-Pekka; Heikkilä, Annika; Hentula, Markku; Kansola, Minna; Leino, Kalervo; Paro, Jukka; Salmi, Timo.

  Helsinki : Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.

  Research output: Book/ReportBook (author)

  TY - BOOK

  T1 - Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

  AU - Ruohomäki, Ismo

  AU - Anttila, Juha-Pekka

  AU - Heikkilä, Annika

  AU - Hentula, Markku

  AU - Kansola, Minna

  AU - Leino, Kalervo

  AU - Paro, Jukka

  AU - Salmi, Timo

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.

  AB - Kaikki kone- ja metallituoteteollisuuden tuotteita kehittävät, markkinoivat ja myyvät yritykset ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tuotteidensa valmistuksesta. Kirjan tavoitteena on kannustaa yrityksiä pohtimaan vakavasti tuotannon strategista merkitystä yrityksen liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kannalta sekä rohkaista tarttumaan tuotannon monipuolisiin kehitysmahdollisuuksiin määrätietoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Kirjassa esiteltyjen menetelmien, työkalujen, opastuksen ja esimerkkien avulla yritykset pystyvät suunnittelemaan ja tekemään varmasti parempia päätöksiä. Kirja on kirjoitettu erityisesti pk-yritysten johdolle.

  M3 - Book (author)

  SN - 978-952-238-089-0

  SN - 978-952-238-091-3

  BT - Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin

  PB - Teknologiateollisuus ry

  CY - Helsinki

  ER -

  Ruohomäki I, Anttila J-P, Heikkilä A, Hentula M, Kansola M, Leino K et al. Parempiin tuotantostrategisiin päätöksiin. Helsinki: Teknologiateollisuus ry, 2011. 154 p.