PDF ammattikäytössä

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Kaksipäiväinen PDF-seminaari kokosi huhtikuussa lähes 150 aiheesta kiinnostunutta Hanasaareen. Osallistujien enemmistö oli graafisen alan ammattilaisia, mutta mukana oli myös merkittävä joukko yritysten edustajia. Seminaarin järjestivät Täyttöpää ja Prepress Studio. Semiaarissa kuultiin järjestelmätoimittajien edustajia. Adoben Peter Jarlille oli varattu itseoikeutetusti runsaasti aikaa, mutta lavalle päästettiin muitakin PDF-ohjelmistojen toimittajia. Graafisen alan edustajan kannalta seminaarin parasta antia olivat PDF-pohjaisten järjestelmien soveltajien puheenvuorot. Järjestelmätoimittajat kun huolehtivat tuotetiedon jakamisesta joka tapauksessa. Seuraavaan on tiivistetty kahden seminaaripäivän anti.
Original languageFinnish
Pages (from-to)16-17
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (2000). PDF ammattikäytössä. GT-lehti, (3), 16-17.
Antikainen, Hannele. / PDF ammattikäytössä. In: GT-lehti. 2000 ; No. 3. pp. 16-17.
@article{7627969677cc4bf69a7c660814fd1078,
title = "PDF ammattik{\"a}yt{\"o}ss{\"a}",
abstract = "Kaksip{\"a}iv{\"a}inen PDF-seminaari kokosi huhtikuussa l{\"a}hes 150 aiheesta kiinnostunutta Hanasaareen. Osallistujien enemmist{\"o} oli graafisen alan ammattilaisia, mutta mukana oli my{\"o}s merkitt{\"a}v{\"a} joukko yritysten edustajia. Seminaarin j{\"a}rjestiv{\"a}t T{\"a}ytt{\"o}p{\"a}{\"a} ja Prepress Studio. Semiaarissa kuultiin j{\"a}rjestelm{\"a}toimittajien edustajia. Adoben Peter Jarlille oli varattu itseoikeutetusti runsaasti aikaa, mutta lavalle p{\"a}{\"a}stettiin muitakin PDF-ohjelmistojen toimittajia. Graafisen alan edustajan kannalta seminaarin parasta antia olivat PDF-pohjaisten j{\"a}rjestelmien soveltajien puheenvuorot. J{\"a}rjestelm{\"a}toimittajat kun huolehtivat tuotetiedon jakamisesta joka tapauksessa. Seuraavaan on tiivistetty kahden seminaarip{\"a}iv{\"a}n anti.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "16--17",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Antikainen, H 2000, 'PDF ammattikäytössä', GT-lehti, no. 3, pp. 16-17.

PDF ammattikäytössä. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 3, 2000, p. 16-17.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - PDF ammattikäytössä

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Kaksipäiväinen PDF-seminaari kokosi huhtikuussa lähes 150 aiheesta kiinnostunutta Hanasaareen. Osallistujien enemmistö oli graafisen alan ammattilaisia, mutta mukana oli myös merkittävä joukko yritysten edustajia. Seminaarin järjestivät Täyttöpää ja Prepress Studio. Semiaarissa kuultiin järjestelmätoimittajien edustajia. Adoben Peter Jarlille oli varattu itseoikeutetusti runsaasti aikaa, mutta lavalle päästettiin muitakin PDF-ohjelmistojen toimittajia. Graafisen alan edustajan kannalta seminaarin parasta antia olivat PDF-pohjaisten järjestelmien soveltajien puheenvuorot. Järjestelmätoimittajat kun huolehtivat tuotetiedon jakamisesta joka tapauksessa. Seuraavaan on tiivistetty kahden seminaaripäivän anti.

AB - Kaksipäiväinen PDF-seminaari kokosi huhtikuussa lähes 150 aiheesta kiinnostunutta Hanasaareen. Osallistujien enemmistö oli graafisen alan ammattilaisia, mutta mukana oli myös merkittävä joukko yritysten edustajia. Seminaarin järjestivät Täyttöpää ja Prepress Studio. Semiaarissa kuultiin järjestelmätoimittajien edustajia. Adoben Peter Jarlille oli varattu itseoikeutetusti runsaasti aikaa, mutta lavalle päästettiin muitakin PDF-ohjelmistojen toimittajia. Graafisen alan edustajan kannalta seminaarin parasta antia olivat PDF-pohjaisten järjestelmien soveltajien puheenvuorot. Järjestelmätoimittajat kun huolehtivat tuotetiedon jakamisesta joka tapauksessa. Seuraavaan on tiivistetty kahden seminaaripäivän anti.

M3 - Article

SP - 16

EP - 17

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -

Antikainen H. PDF ammattikäytössä. GT-lehti. 2000;(3):16-17.