Pelastuslaitoksilla merkittävä rooli paikallisessa turvallisuussuunnittelussa

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Pelastuslaitoksissa riskien tunnistaminen ja arviointi on tuttua puuhaa. Pelastustoimen resurssien kohdennus vaatii jatkuvaa riskialueiden tunnistamista ja jokapäiväistä riskien arviointia. Pelastustoimea pyydetään mukaan paikalliseen kansalaisten turvallisuussuunnitteluun muiden viranomaisten, kuten kuntien ja poliisin kanssa. Tätä työtä varten VTT on kehittänyt työvälineen, jota on jo testattu mm. Turussa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)33-35
JournalPelastustieto
Volume58
Issue number7
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{8c2e675d42e34b519614ea7d542be478,
title = "Pelastuslaitoksilla merkitt{\"a}v{\"a} rooli paikallisessa turvallisuussuunnittelussa",
abstract = "Pelastuslaitoksissa riskien tunnistaminen ja arviointi on tuttua puuhaa. Pelastustoimen resurssien kohdennus vaatii jatkuvaa riskialueiden tunnistamista ja jokap{\"a}iv{\"a}ist{\"a} riskien arviointia. Pelastustoimea pyydet{\"a}{\"a}n mukaan paikalliseen kansalaisten turvallisuussuunnitteluun muiden viranomaisten, kuten kuntien ja poliisin kanssa. T{\"a}t{\"a} ty{\"o}t{\"a} varten VTT on kehitt{\"a}nyt ty{\"o}v{\"a}lineen, jota on jo testattu mm. Turussa.",
author = "Riitta Molarius",
year = "2007",
language = "Finnish",
volume = "58",
pages = "33--35",
journal = "Pelastustieto",
issn = "1236-8369",
number = "7",

}

Pelastuslaitoksilla merkittävä rooli paikallisessa turvallisuussuunnittelussa. / Molarius, Riitta.

In: Pelastustieto, Vol. 58, No. 7, 2007, p. 33-35.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Pelastuslaitoksilla merkittävä rooli paikallisessa turvallisuussuunnittelussa

AU - Molarius, Riitta

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Pelastuslaitoksissa riskien tunnistaminen ja arviointi on tuttua puuhaa. Pelastustoimen resurssien kohdennus vaatii jatkuvaa riskialueiden tunnistamista ja jokapäiväistä riskien arviointia. Pelastustoimea pyydetään mukaan paikalliseen kansalaisten turvallisuussuunnitteluun muiden viranomaisten, kuten kuntien ja poliisin kanssa. Tätä työtä varten VTT on kehittänyt työvälineen, jota on jo testattu mm. Turussa.

AB - Pelastuslaitoksissa riskien tunnistaminen ja arviointi on tuttua puuhaa. Pelastustoimen resurssien kohdennus vaatii jatkuvaa riskialueiden tunnistamista ja jokapäiväistä riskien arviointia. Pelastustoimea pyydetään mukaan paikalliseen kansalaisten turvallisuussuunnitteluun muiden viranomaisten, kuten kuntien ja poliisin kanssa. Tätä työtä varten VTT on kehittänyt työvälineen, jota on jo testattu mm. Turussa.

M3 - Article

VL - 58

SP - 33

EP - 35

JO - Pelastustieto

JF - Pelastustieto

SN - 1236-8369

IS - 7

ER -