PIRA:n seminaari paneutui sanomalehtien tulevaisuuteen ja tekniikkaan

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Englantilaisen graafisen ja paperitekniikan tutkimuslaitoksen PIRA:n sanomalehtiseminaari käsitteli sanomalehtiä koskevia aiheita laajasti. Esillä olivat strategiat ja asiakaslähtöinen toiminta, sanomalehtipaperin markkinat ja joukko teknisiä aiheita. Näiden joukossa oli Suomessa kehitetty sanomalehtien laadun parantamiseen tähtäävä Kärkimedia-lehdissä toteutettava hanke, jota esitteli VTT Tietotekniikan Olli Nurmi.
Original languageFinnish
Pages (from-to)3-6
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{b5ef5204aae348e9b8b4fd712db4bc7c,
title = "PIRA:n seminaari paneutui sanomalehtien tulevaisuuteen ja tekniikkaan",
abstract = "Englantilaisen graafisen ja paperitekniikan tutkimuslaitoksen PIRA:n sanomalehtiseminaari k{\"a}sitteli sanomalehti{\"a} koskevia aiheita laajasti. Esill{\"a} olivat strategiat ja asiakasl{\"a}ht{\"o}inen toiminta, sanomalehtipaperin markkinat ja joukko teknisi{\"a} aiheita. N{\"a}iden joukossa oli Suomessa kehitetty sanomalehtien laadun parantamiseen t{\"a}ht{\"a}{\"a}v{\"a} K{\"a}rkimedia-lehdiss{\"a} toteutettava hanke, jota esitteli VTT Tietotekniikan Olli Nurmi.",
author = "Olli Nurmi",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "3--6",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

PIRA:n seminaari paneutui sanomalehtien tulevaisuuteen ja tekniikkaan. / Nurmi, Olli.

In: GT-lehti, No. 1, 1999, p. 3-6.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - PIRA:n seminaari paneutui sanomalehtien tulevaisuuteen ja tekniikkaan

AU - Nurmi, Olli

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Englantilaisen graafisen ja paperitekniikan tutkimuslaitoksen PIRA:n sanomalehtiseminaari käsitteli sanomalehtiä koskevia aiheita laajasti. Esillä olivat strategiat ja asiakaslähtöinen toiminta, sanomalehtipaperin markkinat ja joukko teknisiä aiheita. Näiden joukossa oli Suomessa kehitetty sanomalehtien laadun parantamiseen tähtäävä Kärkimedia-lehdissä toteutettava hanke, jota esitteli VTT Tietotekniikan Olli Nurmi.

AB - Englantilaisen graafisen ja paperitekniikan tutkimuslaitoksen PIRA:n sanomalehtiseminaari käsitteli sanomalehtiä koskevia aiheita laajasti. Esillä olivat strategiat ja asiakaslähtöinen toiminta, sanomalehtipaperin markkinat ja joukko teknisiä aiheita. Näiden joukossa oli Suomessa kehitetty sanomalehtien laadun parantamiseen tähtäävä Kärkimedia-lehdissä toteutettava hanke, jota esitteli VTT Tietotekniikan Olli Nurmi.

M3 - Article

SP - 3

EP - 6

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

ER -