Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa

Research output: Non-textual formVideosProfessional

Abstract

Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.
Original languageFinnish
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Media of outputOnline
Size14:08
Publication statusPublished - 2012
MoE publication typeNot Eligible

Keywords

  • Pisara
  • suunnittelijat
  • mallintaminen
  • InfraFINBIM

Cite this

@misc{f99327f571154298b50597bdcac0298b,
title = "Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa",
abstract = "Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn ty{\"o}pajan ryhm{\"a}t{\"o}ist{\"a} liittyen tietomallintamisen k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimm{\"a}isi{\"a} laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hy{\"o}dynt{\"a}misest{\"a} ja teknologioiden k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n liittyvist{\"a} riskeist{\"a}. Tutkimusyhteisty{\"o} InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymist{\"a} tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sek{\"a} infraomaisuuden hallintaan. Lue lis{\"a}{\"a} Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.",
keywords = "Pisara, suunnittelijat, mallintaminen, InfraFINBIM",
author = "Janne Porkka",
note = "Project code: 77822 WP5 InfraFINBIM",
year = "2012",
language = "Finnish",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Porkka, J, Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa, 2012, Videos, VTT Technical Research Centre of Finland.
Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa. Porkka, Janne (Author). 2012. VTT Technical Research Centre of Finland.

Research output: Non-textual formVideosProfessional

TY - ADVS

T1 - Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa

AU - Porkka, Janne

N1 - Project code: 77822 WP5 InfraFINBIM

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.

AB - Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.

KW - Pisara

KW - suunnittelijat

KW - mallintaminen

KW - InfraFINBIM

M3 - Videos

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

ER -

Porkka J (Author). Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa VTT Technical Research Centre of Finland. 2012.