Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa

  Research output: Non-textual formVideosProfessional

  Abstract

  Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Media of outputOnline
  Size14:08
  Publication statusPublished - 2012
  MoE publication typeNot Eligible

  Keywords

  • Pisara
  • suunnittelijat
  • mallintaminen
  • InfraFINBIM

  Cite this

  @misc{f99327f571154298b50597bdcac0298b,
  title = "Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa",
  abstract = "Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn ty{\"o}pajan ryhm{\"a}t{\"o}ist{\"a} liittyen tietomallintamisen k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimm{\"a}isi{\"a} laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hy{\"o}dynt{\"a}misest{\"a} ja teknologioiden k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n liittyvist{\"a} riskeist{\"a}. Tutkimusyhteisty{\"o} InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymist{\"a} tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sek{\"a} infraomaisuuden hallintaan. Lue lis{\"a}{\"a} Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.",
  keywords = "Pisara, suunnittelijat, mallintaminen, InfraFINBIM",
  author = "Janne Porkka",
  note = "Project code: 77822 WP5 InfraFINBIM",
  year = "2012",
  language = "Finnish",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  address = "Finland",

  }

  Porkka, J, Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa, 2012, Videos, VTT Technical Research Centre of Finland.
  Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa. Porkka, Janne (Author). 2012. VTT Technical Research Centre of Finland.

  Research output: Non-textual formVideosProfessional

  TY - ADVS

  T1 - Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa

  AU - Porkka, Janne

  N1 - Project code: 77822 WP5 InfraFINBIM

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.

  AB - Video esittelee yhteenvedon 23.10.2012 suunnittelijoille pidetyn työpajan ryhmätöistä liittyen tietomallintamisen käyttöön Pisararata hankkeessa. Tilaisuus on ensimmäisiä laatuaan Suomessa ja yli 50 asiantuntijaa keskustelivat mallintamisen tehokkaammasta hyödyntämisestä ja teknologioiden käyttöön liittyvistä riskeistä. Tutkimusyhteistyö InfraFINBIM tutkimushanke, jonka tavoitteena on tukea toimialan siirtymistä tietomallipohjaiseen hankkeiden tilaukseen ja toteutukseen sekä infraomaisuuden hallintaan. Lue lisää Pisararata hankkeesta: www.liikennevirasto.fi/pisara. InfraFINBIM tutkimushanke: http://www.rym.fi/tutkimusohjelmat/PRE/infrafinbimtyopaketti/.

  KW - Pisara

  KW - suunnittelijat

  KW - mallintaminen

  KW - InfraFINBIM

  M3 - Videos

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -

  Porkka J (Author). Pisararata - suunnittelijat ja tietomallinnus hankkeessa VTT Technical Research Centre of Finland. 2012.