Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001

Helene Juhola

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Vaikka digitaalinen painaminen oli CEBIT-messujen otsikoissa, ei sieltä alan ammattilaiselle kovin paljon oleellista uutta löytynyt. Osasyy tähän ovat viime vuonna pidetyt DRUPA-messut, joihin valmistajat olivat keskittäneet kaikki voimavaransa. Henkilökohtaisesti olin lähinnä haravoimassa mahdollisia kirjan tarvetuotantoon liittyviä uusia ratkaisuja. Print-On-Demand-kirjalinjoja (POD) oli jonkin verran esillä, ei kuitenkaan läheskään kaikilta valmistajilta. Digitaalisen painamisen ehkä merkittävin uutuus on Ocen innovatiivinen, 7-värisen kopiokoneen ja tulostimen yhdistelmä.
Original languageFinnish
Pages (from-to)5-6
JournalGT-lehti
Issue number2
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
EventCeBit 2001: World Business Fair - Hannover, Germany
Duration: 22 Mar 200128 Mar 2001

Cite this

Juhola, Helene. / Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001. In: GT-lehti. 2001 ; No. 2. pp. 5-6.
@article{1faa3c2ce1d24ee187cb004d833085f1,
title = "Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001",
abstract = "Vaikka digitaalinen painaminen oli CEBIT-messujen otsikoissa, ei sielt{\"a} alan ammattilaiselle kovin paljon oleellista uutta l{\"o}ytynyt. Osasyy t{\"a}h{\"a}n ovat viime vuonna pidetyt DRUPA-messut, joihin valmistajat olivat keskitt{\"a}neet kaikki voimavaransa. Henkil{\"o}kohtaisesti olin l{\"a}hinn{\"a} haravoimassa mahdollisia kirjan tarvetuotantoon liittyvi{\"a} uusia ratkaisuja. Print-On-Demand-kirjalinjoja (POD) oli jonkin verran esill{\"a}, ei kuitenkaan l{\"a}hesk{\"a}{\"a}n kaikilta valmistajilta. Digitaalisen painamisen ehk{\"a} merkitt{\"a}vin uutuus on Ocen innovatiivinen, 7-v{\"a}risen kopiokoneen ja tulostimen yhdistelm{\"a}.",
author = "Helene Juhola",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "5--6",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "2",

}

Juhola, H 2001, 'Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001', GT-lehti, no. 2, pp. 5-6.

Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001. / Juhola, Helene.

In: GT-lehti, No. 2, 2001, p. 5-6.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Print-On-Demand ohuesti mukana. CeBIT 2001

AU - Juhola, Helene

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Vaikka digitaalinen painaminen oli CEBIT-messujen otsikoissa, ei sieltä alan ammattilaiselle kovin paljon oleellista uutta löytynyt. Osasyy tähän ovat viime vuonna pidetyt DRUPA-messut, joihin valmistajat olivat keskittäneet kaikki voimavaransa. Henkilökohtaisesti olin lähinnä haravoimassa mahdollisia kirjan tarvetuotantoon liittyviä uusia ratkaisuja. Print-On-Demand-kirjalinjoja (POD) oli jonkin verran esillä, ei kuitenkaan läheskään kaikilta valmistajilta. Digitaalisen painamisen ehkä merkittävin uutuus on Ocen innovatiivinen, 7-värisen kopiokoneen ja tulostimen yhdistelmä.

AB - Vaikka digitaalinen painaminen oli CEBIT-messujen otsikoissa, ei sieltä alan ammattilaiselle kovin paljon oleellista uutta löytynyt. Osasyy tähän ovat viime vuonna pidetyt DRUPA-messut, joihin valmistajat olivat keskittäneet kaikki voimavaransa. Henkilökohtaisesti olin lähinnä haravoimassa mahdollisia kirjan tarvetuotantoon liittyviä uusia ratkaisuja. Print-On-Demand-kirjalinjoja (POD) oli jonkin verran esillä, ei kuitenkaan läheskään kaikilta valmistajilta. Digitaalisen painamisen ehkä merkittävin uutuus on Ocen innovatiivinen, 7-värisen kopiokoneen ja tulostimen yhdistelmä.

M3 - Article

SP - 5

EP - 6

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 2

ER -