Neuraalilaskennan perusteet: Prosessitietämys neuraaliverkolle

Translated title of the contribution: Process knowledge learned to a neural network

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Neuraaliverkkojen käyttö on johdonmukainen menetelmä korvata prosessitietokoneiden perinteinen ohjelmointi erityisesti tehtävissä, joiden ratkaisua ei voida sanallisesti tai algoritmisesti kuvata, Perinteistä ohjelmointia ei verkon rakenteen valinnan jälkeen tarvita. Neuraaliverkko oppii tarvittavan ohjaustehtävän prosessia ja ohjauksia tarkkailemalla. Tämä toteutetaan yksinkertaisia peruselementtejä – neuroneja – yhdistämällä.
Original languageFinnish
Pages (from-to)32-33
JournalAutomaatioväylä
Volume11
Issue number3
Publication statusPublished - 1995
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{5ef5ae9a26fa478fae7879145e90a22c,
title = "Neuraalilaskennan perusteet: Prosessitiet{\"a}mys neuraaliverkolle",
abstract = "Neuraaliverkkojen k{\"a}ytt{\"o} on johdonmukainen menetelm{\"a} korvata prosessitietokoneiden perinteinen ohjelmointi erityisesti teht{\"a}viss{\"a}, joiden ratkaisua ei voida sanallisesti tai algoritmisesti kuvata, Perinteist{\"a} ohjelmointia ei verkon rakenteen valinnan j{\"a}lkeen tarvita. Neuraaliverkko oppii tarvittavan ohjausteht{\"a}v{\"a}n prosessia ja ohjauksia tarkkailemalla. T{\"a}m{\"a} toteutetaan yksinkertaisia peruselementtej{\"a} – neuroneja – yhdist{\"a}m{\"a}ll{\"a}.",
author = "Hannu Lehtinen",
year = "1995",
language = "Finnish",
volume = "11",
pages = "32--33",
journal = "Automaatiov{\"a}yl{\"a}",
issn = "0784-6428",
number = "3",

}

Neuraalilaskennan perusteet : Prosessitietämys neuraaliverkolle. / Lehtinen, Hannu.

In: Automaatioväylä, Vol. 11, No. 3, 1995, p. 32-33.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Neuraalilaskennan perusteet

T2 - Prosessitietämys neuraaliverkolle

AU - Lehtinen, Hannu

PY - 1995

Y1 - 1995

N2 - Neuraaliverkkojen käyttö on johdonmukainen menetelmä korvata prosessitietokoneiden perinteinen ohjelmointi erityisesti tehtävissä, joiden ratkaisua ei voida sanallisesti tai algoritmisesti kuvata, Perinteistä ohjelmointia ei verkon rakenteen valinnan jälkeen tarvita. Neuraaliverkko oppii tarvittavan ohjaustehtävän prosessia ja ohjauksia tarkkailemalla. Tämä toteutetaan yksinkertaisia peruselementtejä – neuroneja – yhdistämällä.

AB - Neuraaliverkkojen käyttö on johdonmukainen menetelmä korvata prosessitietokoneiden perinteinen ohjelmointi erityisesti tehtävissä, joiden ratkaisua ei voida sanallisesti tai algoritmisesti kuvata, Perinteistä ohjelmointia ei verkon rakenteen valinnan jälkeen tarvita. Neuraaliverkko oppii tarvittavan ohjaustehtävän prosessia ja ohjauksia tarkkailemalla. Tämä toteutetaan yksinkertaisia peruselementtejä – neuroneja – yhdistämällä.

M3 - Article

VL - 11

SP - 32

EP - 33

JO - Automaatioväylä

JF - Automaatioväylä

SN - 0784-6428

IS - 3

ER -