Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Profium SIR sisällönhallintajärjestelmä, jossa sisällön hallintaa ja jakelua voidaan ohjata automaattisesti järjestelmään tallennetun metatiedon avulla. Tiedon syöttövaiheessa sisältö ja metatieto erotellaan automaattisesti ja tallennetaan erikseen järjestelmään. Metatiedon avulla julkaisuprosesseja voidaan tehostaa ja jopa automatisoida kokonaan. Sisällöntuottaja voi esimerkiksi julkaista samaa sisältöä eri julkaisukanaviin. SIR-sisällönhallintajärjestelmän kehittynyt suomalainen Profum Oy. Se on käytännössä talousportaali Kauppalehti Onlinessa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)14-15
JournalGT-lehti
Issue number5
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (2001). Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan. GT-lehti, (5), 14-15.
Antikainen, Hannele. / Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan. In: GT-lehti. 2001 ; No. 5. pp. 14-15.
@article{66c139ff3d414d1dbbd3ec6ceca00620,
title = "Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan",
abstract = "Profium SIR sis{\"a}ll{\"o}nhallintaj{\"a}rjestelm{\"a}, jossa sis{\"a}ll{\"o}n hallintaa ja jakelua voidaan ohjata automaattisesti j{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n tallennetun metatiedon avulla. Tiedon sy{\"o}tt{\"o}vaiheessa sis{\"a}lt{\"o} ja metatieto erotellaan automaattisesti ja tallennetaan erikseen j{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n. Metatiedon avulla julkaisuprosesseja voidaan tehostaa ja jopa automatisoida kokonaan. Sis{\"a}ll{\"o}ntuottaja voi esimerkiksi julkaista samaa sis{\"a}lt{\"o}{\"a} eri julkaisukanaviin. SIR-sis{\"a}ll{\"o}nhallintaj{\"a}rjestelm{\"a}n kehittynyt suomalainen Profum Oy. Se on k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} talousportaali Kauppalehti Onlinessa.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "14--15",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "5",

}

Antikainen, H 2001, 'Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan', GT-lehti, no. 5, pp. 14-15.

Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 5, 2001, p. 14-15.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Profiumin SIR perustuu metatiedon hallintaan

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Profium SIR sisällönhallintajärjestelmä, jossa sisällön hallintaa ja jakelua voidaan ohjata automaattisesti järjestelmään tallennetun metatiedon avulla. Tiedon syöttövaiheessa sisältö ja metatieto erotellaan automaattisesti ja tallennetaan erikseen järjestelmään. Metatiedon avulla julkaisuprosesseja voidaan tehostaa ja jopa automatisoida kokonaan. Sisällöntuottaja voi esimerkiksi julkaista samaa sisältöä eri julkaisukanaviin. SIR-sisällönhallintajärjestelmän kehittynyt suomalainen Profum Oy. Se on käytännössä talousportaali Kauppalehti Onlinessa.

AB - Profium SIR sisällönhallintajärjestelmä, jossa sisällön hallintaa ja jakelua voidaan ohjata automaattisesti järjestelmään tallennetun metatiedon avulla. Tiedon syöttövaiheessa sisältö ja metatieto erotellaan automaattisesti ja tallennetaan erikseen järjestelmään. Metatiedon avulla julkaisuprosesseja voidaan tehostaa ja jopa automatisoida kokonaan. Sisällöntuottaja voi esimerkiksi julkaista samaa sisältöä eri julkaisukanaviin. SIR-sisällönhallintajärjestelmän kehittynyt suomalainen Profum Oy. Se on käytännössä talousportaali Kauppalehti Onlinessa.

M3 - Article

SP - 14

EP - 15

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 5

ER -