Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehittämiseen

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Espoolainen yritys Prosys PMS Oy on kehittänyt mm. Kirjapainoille soveltuvan tiedonkeruu ja –analysointijärjestelmän Prosys Analyzerin. Analyzeriin kuuluu tuotantokoneille asennettava tiedonkeruuyksikkö, jonka avulla mitataan käynti- ja seisonta-ajat sekä tuotetut kappaleet. Näin saatujen koneellisesti mitattuja, lahjomattomia perustietoja jalostetaan, jolloin järjestelmällä voidaan palvella useita käyttäjäryhmiä. Näitä ovat koneenhoitajat, tuotannon suunnittelu, tarjous- ja kustannuslaskenta sekä kirjapainon johto. Järjestelmän on käytössä Länsi-Savo Oy:n ohkopainossa ja perin jalostusyritys Suomen Kerta Oy:ssä Kotkassa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)18-20
JournalGT-lehti
Issue number6
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehittämiseen. In: GT-lehti. 2001 ; No. 6. pp. 18-20.
@article{69f7592b30104f1c950227c1d51b03f1,
title = "Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehitt{\"a}miseen",
abstract = "Espoolainen yritys Prosys PMS Oy on kehitt{\"a}nyt mm. Kirjapainoille soveltuvan tiedonkeruu ja –analysointij{\"a}rjestelm{\"a}n Prosys Analyzerin. Analyzeriin kuuluu tuotantokoneille asennettava tiedonkeruuyksikk{\"o}, jonka avulla mitataan k{\"a}ynti- ja seisonta-ajat sek{\"a} tuotetut kappaleet. N{\"a}in saatujen koneellisesti mitattuja, lahjomattomia perustietoja jalostetaan, jolloin j{\"a}rjestelm{\"a}ll{\"a} voidaan palvella useita k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}ryhmi{\"a}. N{\"a}it{\"a} ovat koneenhoitajat, tuotannon suunnittelu, tarjous- ja kustannuslaskenta sek{\"a} kirjapainon johto. J{\"a}rjestelm{\"a}n on k{\"a}yt{\"o}ss{\"a} L{\"a}nsi-Savo Oy:n ohkopainossa ja perin jalostusyritys Suomen Kerta Oy:ss{\"a} Kotkassa.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "18--20",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "6",

}

Antikainen, H 2001, 'Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehittämiseen', GT-lehti, no. 6, pp. 18-20.

Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehittämiseen. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 6, 2001, p. 18-20.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Prosys Analyzer tuotannon seurantaan ja kehittämiseen

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Espoolainen yritys Prosys PMS Oy on kehittänyt mm. Kirjapainoille soveltuvan tiedonkeruu ja –analysointijärjestelmän Prosys Analyzerin. Analyzeriin kuuluu tuotantokoneille asennettava tiedonkeruuyksikkö, jonka avulla mitataan käynti- ja seisonta-ajat sekä tuotetut kappaleet. Näin saatujen koneellisesti mitattuja, lahjomattomia perustietoja jalostetaan, jolloin järjestelmällä voidaan palvella useita käyttäjäryhmiä. Näitä ovat koneenhoitajat, tuotannon suunnittelu, tarjous- ja kustannuslaskenta sekä kirjapainon johto. Järjestelmän on käytössä Länsi-Savo Oy:n ohkopainossa ja perin jalostusyritys Suomen Kerta Oy:ssä Kotkassa.

AB - Espoolainen yritys Prosys PMS Oy on kehittänyt mm. Kirjapainoille soveltuvan tiedonkeruu ja –analysointijärjestelmän Prosys Analyzerin. Analyzeriin kuuluu tuotantokoneille asennettava tiedonkeruuyksikkö, jonka avulla mitataan käynti- ja seisonta-ajat sekä tuotetut kappaleet. Näin saatujen koneellisesti mitattuja, lahjomattomia perustietoja jalostetaan, jolloin järjestelmällä voidaan palvella useita käyttäjäryhmiä. Näitä ovat koneenhoitajat, tuotannon suunnittelu, tarjous- ja kustannuslaskenta sekä kirjapainon johto. Järjestelmän on käytössä Länsi-Savo Oy:n ohkopainossa ja perin jalostusyritys Suomen Kerta Oy:ssä Kotkassa.

M3 - Article

SP - 18

EP - 20

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 6

ER -