Original language | Finnish |
---|---|
Pages (from-to) | 20-22 |
Journal | Kehittyvä elintarvike |
Volume | 26 |
Issue number | 2 |
Publication status | Published - 2015 |
MoE publication type | D1 Article in a trade journal |
Cite this
Kaukovirta-Norja, A., Leinonen, A., Mokkila, M., Wessberg, N., & Niemi, J. (2015). Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä. Kehittyvä elintarvike, 26(2), 20-22.
@article{fe4266fd745e4caf84427a10c9c1d523,
title = "Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteisty{\"o}t{\"a}",
author = "Anu Kaukovirta-Norja and Anna Leinonen and Mirja Mokkila and Nina Wessberg and Jarkko Niemi",
year = "2015",
language = "Finnish",
volume = "26",
pages = "20--22",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",
}
Kaukovirta-Norja, A, Leinonen, A, Mokkila, M, Wessberg, N & Niemi, J 2015, 'Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä', Kehittyvä elintarvike, vol. 26, no. 2, pp. 20-22.
Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä. / Kaukovirta-Norja, Anu; Leinonen, Anna; Mokkila, Mirja; Wessberg, Nina; Niemi, Jarkko.
In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 26, No. 2, 2015, p. 20-22.Research output: Contribution to journal › Article › Professional
TY - JOUR
T1 - Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä
AU - Kaukovirta-Norja, Anu
AU - Leinonen, Anna
AU - Mokkila, Mirja
AU - Wessberg, Nina
AU - Niemi, Jarkko
PY - 2015
Y1 - 2015
M3 - Article
VL - 26
SP - 20
EP - 22
JO - Kehittyvä elintarvike
JF - Kehittyvä elintarvike
SN - 0787-8273
IS - 2
ER -
Kaukovirta-Norja A, Leinonen A, Mokkila M, Wessberg N, Niemi J. Proteiiniomavaraisuuden nosto vaatii tahtoa, toimia ja yhteistyötä. Kehittyvä elintarvike. 2015;26(2):20-22.