Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi

Matti Sarkimo

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Tarkastettaessa lämmönvaihtimien putkistoja pyörrevirtamenetelmällä muodostuu tulosten tulkinta ja arvostelu helposti koko tarkastusprosessia hidastavaksi tekijäksi. Kun raportoitavia vikoja on runsaasti, käy manuaalinen tulostenkäsittely hitaaksi ja työlääksi ja yleiskuva tuloksista useimmiten hämärtyy. Tässä raportissa on kuvattu VTT:ssa suoritettua työtä, jonka tavoitteena on pyörrevirtatarkastusten tulostenkäsittelyn automatisointi. Kysymykseen tulevat ratkaisut perustavat pien- ja mikrotietokoneiden käyttöön, jotka ovat siirrettävissä tarkastuspaikalle reaaliaikaista toimintaa varten.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages29
ISBN (Print)951-38-1535-8
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

NameTiedotteita
PublisherVTT
Volume127

Fingerprint

eddy
analysis
method

Cite this

Sarkimo, M. (1982). Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 127
Sarkimo, Matti. / Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 29 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 127).
@book{243b153929544179b5a0106fb77fc0a4,
title = "Py{\"o}rrevirtatarkastusten tulosten k{\"a}sittelyn automatisointi",
abstract = "Tarkastettaessa l{\"a}mm{\"o}nvaihtimien putkistoja py{\"o}rrevirtamenetelm{\"a}ll{\"a} muodostuu tulosten tulkinta ja arvostelu helposti koko tarkastusprosessia hidastavaksi tekij{\"a}ksi. Kun raportoitavia vikoja on runsaasti, k{\"a}y manuaalinen tulostenk{\"a}sittely hitaaksi ja ty{\"o}l{\"a}{\"a}ksi ja yleiskuva tuloksista useimmiten h{\"a}m{\"a}rtyy. T{\"a}ss{\"a} raportissa on kuvattu VTT:ssa suoritettua ty{\"o}t{\"a}, jonka tavoitteena on py{\"o}rrevirtatarkastusten tulostenk{\"a}sittelyn automatisointi. Kysymykseen tulevat ratkaisut perustavat pien- ja mikrotietokoneiden k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n, jotka ovat siirrett{\"a}viss{\"a} tarkastuspaikalle reaaliaikaista toimintaa varten.",
author = "Matti Sarkimo",
year = "1982",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1535-8",
series = "Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Sarkimo, M 1982, Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 127, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi. / Sarkimo, Matti.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 29 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 127).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi

AU - Sarkimo, Matti

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - Tarkastettaessa lämmönvaihtimien putkistoja pyörrevirtamenetelmällä muodostuu tulosten tulkinta ja arvostelu helposti koko tarkastusprosessia hidastavaksi tekijäksi. Kun raportoitavia vikoja on runsaasti, käy manuaalinen tulostenkäsittely hitaaksi ja työlääksi ja yleiskuva tuloksista useimmiten hämärtyy. Tässä raportissa on kuvattu VTT:ssa suoritettua työtä, jonka tavoitteena on pyörrevirtatarkastusten tulostenkäsittelyn automatisointi. Kysymykseen tulevat ratkaisut perustavat pien- ja mikrotietokoneiden käyttöön, jotka ovat siirrettävissä tarkastuspaikalle reaaliaikaista toimintaa varten.

AB - Tarkastettaessa lämmönvaihtimien putkistoja pyörrevirtamenetelmällä muodostuu tulosten tulkinta ja arvostelu helposti koko tarkastusprosessia hidastavaksi tekijäksi. Kun raportoitavia vikoja on runsaasti, käy manuaalinen tulostenkäsittely hitaaksi ja työlääksi ja yleiskuva tuloksista useimmiten hämärtyy. Tässä raportissa on kuvattu VTT:ssa suoritettua työtä, jonka tavoitteena on pyörrevirtatarkastusten tulostenkäsittelyn automatisointi. Kysymykseen tulevat ratkaisut perustavat pien- ja mikrotietokoneiden käyttöön, jotka ovat siirrettävissä tarkastuspaikalle reaaliaikaista toimintaa varten.

M3 - Report

SN - 951-38-1535-8

T3 - Tiedotteita

BT - Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Sarkimo M. Pyörrevirtatarkastusten tulosten käsittelyn automatisointi. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 29 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 127).