QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi

Tapani Hattula, Tiina Luoma

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number12
JournalKala
Issue number2
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Hattula, T., & Luoma, T. (2000). QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi. Kala, (2), [12].
Hattula, Tapani ; Luoma, Tiina. / QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi. In: Kala. 2000 ; No. 2.
@article{05d227a914134a5ca877671d7d56eaf3,
title = "QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden m{\"a}{\"a}ritysmenetelm{\"a}ksi",
author = "Tapani Hattula and Tiina Luoma",
year = "2000",
language = "Finnish",
journal = "Kala",
issn = "0784-4530",
number = "2",

}

Hattula, T & Luoma, T 2000, 'QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi', Kala, no. 2, 12.

QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi. / Hattula, Tapani; Luoma, Tiina.

In: Kala, No. 2, 12, 2000.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - QIM ehdolla EU:n kalan tuoreuden määritysmenetelmäksi

AU - Hattula, Tapani

AU - Luoma, Tiina

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Article

JO - Kala

JF - Kala

SN - 0784-4530

IS - 2

M1 - 12

ER -