Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa

Veli-Pekka Tanhuanpää, Lauri Koskela, Pertti Lahdenperä

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Julkaisun tavoitteena on esitellä olemassa olevia keinoja rakentamisen kehittämiseen lähinnä hanketasolla. Kirja rakentuu paljonki esimerkkihankkeen ympärille. Pyritään osoittamaan, että hankkeessa, joka on toteutettu hyvän nykykäytännön mukaisesti, on kosolti parantamisvaraa, joka voidaan nopeasti ottaa käyttöön. Pitemmällä aikavälillä parantamisvara on vielä suurempi. Prantamisvarant toteuttaminen jotaa keston lyhentymiseen, kustannusten alentumiseen ja asiakkaalle koituvan arvon kohoamiseen. Julkaisu on suunnattu rakentamisen ja sen kehittämisen kanssa tekemisissä oleville henkilöille. Siinä keskitytään Miksi? ja Mitä? -kysymyksiin.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages90
ISBN (Print)952-5004-24-4
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Cite this

Tanhuanpää, V-P., Koskela, L., & Lahdenperä, P. (1999). Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland.
Tanhuanpää, Veli-Pekka ; Koskela, Lauri ; Lahdenperä, Pertti. / Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 90 p.
@book{6810bf3246b644728c31a2b385a3933c,
title = "Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa",
abstract = "Julkaisun tavoitteena on esitell{\"a} olemassa olevia keinoja rakentamisen kehitt{\"a}miseen l{\"a}hinn{\"a} hanketasolla. Kirja rakentuu paljonki esimerkkihankkeen ymp{\"a}rille. Pyrit{\"a}{\"a}n osoittamaan, ett{\"a} hankkeessa, joka on toteutettu hyv{\"a}n nykyk{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n mukaisesti, on kosolti parantamisvaraa, joka voidaan nopeasti ottaa k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n. Pitemm{\"a}ll{\"a} aikav{\"a}lill{\"a} parantamisvara on viel{\"a} suurempi. Prantamisvarant toteuttaminen jotaa keston lyhentymiseen, kustannusten alentumiseen ja asiakkaalle koituvan arvon kohoamiseen. Julkaisu on suunnattu rakentamisen ja sen kehitt{\"a}misen kanssa tekemisiss{\"a} oleville henkil{\"o}ille. Siin{\"a} keskityt{\"a}{\"a}n Miksi? ja Mit{\"a}? -kysymyksiin.",
author = "Veli-Pekka Tanhuanp{\"a}{\"a} and Lauri Koskela and Pertti Lahdenper{\"a}",
year = "1999",
language = "Finnish",
isbn = "952-5004-24-4",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Tanhuanpää, V-P, Koskela, L & Lahdenperä, P 1999, Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa. VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa. / Tanhuanpää, Veli-Pekka; Koskela, Lauri; Lahdenperä, Pertti.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 90 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa

AU - Tanhuanpää, Veli-Pekka

AU - Koskela, Lauri

AU - Lahdenperä, Pertti

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Julkaisun tavoitteena on esitellä olemassa olevia keinoja rakentamisen kehittämiseen lähinnä hanketasolla. Kirja rakentuu paljonki esimerkkihankkeen ympärille. Pyritään osoittamaan, että hankkeessa, joka on toteutettu hyvän nykykäytännön mukaisesti, on kosolti parantamisvaraa, joka voidaan nopeasti ottaa käyttöön. Pitemmällä aikavälillä parantamisvara on vielä suurempi. Prantamisvarant toteuttaminen jotaa keston lyhentymiseen, kustannusten alentumiseen ja asiakkaalle koituvan arvon kohoamiseen. Julkaisu on suunnattu rakentamisen ja sen kehittämisen kanssa tekemisissä oleville henkilöille. Siinä keskitytään Miksi? ja Mitä? -kysymyksiin.

AB - Julkaisun tavoitteena on esitellä olemassa olevia keinoja rakentamisen kehittämiseen lähinnä hanketasolla. Kirja rakentuu paljonki esimerkkihankkeen ympärille. Pyritään osoittamaan, että hankkeessa, joka on toteutettu hyvän nykykäytännön mukaisesti, on kosolti parantamisvaraa, joka voidaan nopeasti ottaa käyttöön. Pitemmällä aikavälillä parantamisvara on vielä suurempi. Prantamisvarant toteuttaminen jotaa keston lyhentymiseen, kustannusten alentumiseen ja asiakkaalle koituvan arvon kohoamiseen. Julkaisu on suunnattu rakentamisen ja sen kehittämisen kanssa tekemisissä oleville henkilöille. Siinä keskitytään Miksi? ja Mitä? -kysymyksiin.

M3 - Report

SN - 952-5004-24-4

BT - Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Tanhuanpää V-P, Koskela L, Lahdenperä P. Rakennushankkeen toteutuksen tehostaminen. Mahdollisuudet ja keinot hankkeen eri vaiheissa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 90 p.