Rakentamisen tuotantotekniikka

Hannu Koski, A. Koskenvesa, T. Mäki, C. Kivimäki

Research output: Book/ReportBook (author)

Abstract

Oppikirja on tarkoitettu korkeakoulujen talonrakentamisen tuotantotekniikan perusopetukseen. Se soveltuu myös yritysten sisäiseen koulutukseen ja yleisesti tuotantomenetelmien opetukseen. Talonrakentamisen tuotantotekniikan koulutusmateriaaliin on koottu perustiedot rakentamisen keskeisimmistä työvaiheista. Aineistossa on käsitelty maarakennustyöt, perustustyöt ja runkotyöt, ikkuna-asennukset, oviasennukset ja väliseinäasennukset sekä tavallisimmat pintarakennetyöt. Julkaisussa on esitetty myös rakennushankkeen tuotannonsuunnittelun tavoitteet ja pääperiaatteet, joiden tunteminen on tuotantoteknisten vertailujen ja valintojen tekemisen perusta. Aineisto koostuu eri työmenetelmiä ja yksittäisiä työvaiheita käsittelevästä tekstiosuudesta sekä näihin liittyvien Ratu-ohjeiden tiivistelmistä.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherRakennustieto oy
Number of pages274
ISBN (Electronic)978-951-682-973-2
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

Publication series

SeriesRatu: Rakennustuotannon oppikirjasarja
NumberKI-6020

Cite this

Koski, H., Koskenvesa, A., Mäki, T., & Kivimäki, C. (2010). Rakentamisen tuotantotekniikka. Helsinki: Rakennustieto oy. Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja, No. KI-6020
Koski, Hannu ; Koskenvesa, A. ; Mäki, T. ; Kivimäki, C. / Rakentamisen tuotantotekniikka. Helsinki : Rakennustieto oy, 2010. 274 p. (Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja; No. KI-6020).
@book{76502408fab7467bbe76ff33b5fe4b00,
title = "Rakentamisen tuotantotekniikka",
abstract = "Oppikirja on tarkoitettu korkeakoulujen talonrakentamisen tuotantotekniikan perusopetukseen. Se soveltuu my{\"o}s yritysten sis{\"a}iseen koulutukseen ja yleisesti tuotantomenetelmien opetukseen. Talonrakentamisen tuotantotekniikan koulutusmateriaaliin on koottu perustiedot rakentamisen keskeisimmist{\"a} ty{\"o}vaiheista. Aineistossa on k{\"a}sitelty maarakennusty{\"o}t, perustusty{\"o}t ja runkoty{\"o}t, ikkuna-asennukset, oviasennukset ja v{\"a}lisein{\"a}asennukset sek{\"a} tavallisimmat pintarakennety{\"o}t. Julkaisussa on esitetty my{\"o}s rakennushankkeen tuotannonsuunnittelun tavoitteet ja p{\"a}{\"a}periaatteet, joiden tunteminen on tuotantoteknisten vertailujen ja valintojen tekemisen perusta. Aineisto koostuu eri ty{\"o}menetelmi{\"a} ja yksitt{\"a}isi{\"a} ty{\"o}vaiheita k{\"a}sittelev{\"a}st{\"a} tekstiosuudesta sek{\"a} n{\"a}ihin liittyvien Ratu-ohjeiden tiivistelmist{\"a}.",
author = "Hannu Koski and A. Koskenvesa and T. M{\"a}ki and C. Kivim{\"a}ki",
year = "2010",
language = "Finnish",
series = "Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja",
publisher = "Rakennustieto oy",
number = "KI-6020",
address = "Finland",

}

Koski, H, Koskenvesa, A, Mäki, T & Kivimäki, C 2010, Rakentamisen tuotantotekniikka. Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja, no. KI-6020, Rakennustieto oy, Helsinki.

Rakentamisen tuotantotekniikka. / Koski, Hannu; Koskenvesa, A.; Mäki, T.; Kivimäki, C.

Helsinki : Rakennustieto oy, 2010. 274 p. (Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja; No. KI-6020).

Research output: Book/ReportBook (author)

TY - BOOK

T1 - Rakentamisen tuotantotekniikka

AU - Koski, Hannu

AU - Koskenvesa, A.

AU - Mäki, T.

AU - Kivimäki, C.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Oppikirja on tarkoitettu korkeakoulujen talonrakentamisen tuotantotekniikan perusopetukseen. Se soveltuu myös yritysten sisäiseen koulutukseen ja yleisesti tuotantomenetelmien opetukseen. Talonrakentamisen tuotantotekniikan koulutusmateriaaliin on koottu perustiedot rakentamisen keskeisimmistä työvaiheista. Aineistossa on käsitelty maarakennustyöt, perustustyöt ja runkotyöt, ikkuna-asennukset, oviasennukset ja väliseinäasennukset sekä tavallisimmat pintarakennetyöt. Julkaisussa on esitetty myös rakennushankkeen tuotannonsuunnittelun tavoitteet ja pääperiaatteet, joiden tunteminen on tuotantoteknisten vertailujen ja valintojen tekemisen perusta. Aineisto koostuu eri työmenetelmiä ja yksittäisiä työvaiheita käsittelevästä tekstiosuudesta sekä näihin liittyvien Ratu-ohjeiden tiivistelmistä.

AB - Oppikirja on tarkoitettu korkeakoulujen talonrakentamisen tuotantotekniikan perusopetukseen. Se soveltuu myös yritysten sisäiseen koulutukseen ja yleisesti tuotantomenetelmien opetukseen. Talonrakentamisen tuotantotekniikan koulutusmateriaaliin on koottu perustiedot rakentamisen keskeisimmistä työvaiheista. Aineistossa on käsitelty maarakennustyöt, perustustyöt ja runkotyöt, ikkuna-asennukset, oviasennukset ja väliseinäasennukset sekä tavallisimmat pintarakennetyöt. Julkaisussa on esitetty myös rakennushankkeen tuotannonsuunnittelun tavoitteet ja pääperiaatteet, joiden tunteminen on tuotantoteknisten vertailujen ja valintojen tekemisen perusta. Aineisto koostuu eri työmenetelmiä ja yksittäisiä työvaiheita käsittelevästä tekstiosuudesta sekä näihin liittyvien Ratu-ohjeiden tiivistelmistä.

M3 - Book (author)

T3 - Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja

BT - Rakentamisen tuotantotekniikka

PB - Rakennustieto oy

CY - Helsinki

ER -

Koski H, Koskenvesa A, Mäki T, Kivimäki C. Rakentamisen tuotantotekniikka. Helsinki: Rakennustieto oy, 2010. 274 p. (Ratu: Rakennustuotannon oppikirjasarja; No. KI-6020).