Rakenteisesta rakentavaan julkaisemiseen yliopistoissa

Anneli Heimburger

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

RAJU Rakenteinen Julkaiseminen yliopistoissa, on ollut yhteistyöprojekti kolmen eri yliopiston kesken vuosina 1998 - 1999. Tänä päivänä RAJUn tulokset alkavat näkyä useiden yliopistojen verkkosivuilla mm. väitöskirjojen elektronisina versioina. Vaikka julkista rahoitusta ei projektille enää tule, niin RAJU-yhteisö elää yhä ja kokoaa vuosittain lähes sata digitaalisenjulkaisutoiminnan alalla työskentelevää henkilöä seminaariin. RAJU-tapahtumilla välitetään opittua ja koettua niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Tänä päivänä RAJU tuleekin sanoista RAkentava Julkaiseminen ja siitä on muodostunut suomalaisen yliopistomaailman julkaisutoiminnan brändi.
Original languageFinnish
Pages (from-to)8-9
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
EventRAJU2001-seminaari. Espoo, 23.4.2001 -
Duration: 1 Jan 2001 → …

Cite this

Heimburger, Anneli. / Rakenteisesta rakentavaan julkaisemiseen yliopistoissa. In: GT-lehti. 2001 ; No. 3. pp. 8-9.
@article{7a503c67b5ec4bd79287bf0a4e91ca0d,
title = "Rakenteisesta rakentavaan julkaisemiseen yliopistoissa",
abstract = "RAJU Rakenteinen Julkaiseminen yliopistoissa, on ollut yhteisty{\"o}projekti kolmen eri yliopiston kesken vuosina 1998 - 1999. T{\"a}n{\"a} p{\"a}iv{\"a}n{\"a} RAJUn tulokset alkavat n{\"a}ky{\"a} useiden yliopistojen verkkosivuilla mm. v{\"a}it{\"o}skirjojen elektronisina versioina. Vaikka julkista rahoitusta ei projektille en{\"a}{\"a} tule, niin RAJU-yhteis{\"o} el{\"a}{\"a} yh{\"a} ja kokoaa vuosittain l{\"a}hes sata digitaalisenjulkaisutoiminnan alalla ty{\"o}skentelev{\"a}{\"a} henkil{\"o}{\"a} seminaariin. RAJU-tapahtumilla v{\"a}litet{\"a}{\"a}n opittua ja koettua niin kansallisella kuin kansainv{\"a}lisell{\"a}kin tasolla. T{\"a}n{\"a} p{\"a}iv{\"a}n{\"a} RAJU tuleekin sanoista RAkentava Julkaiseminen ja siit{\"a} on muodostunut suomalaisen yliopistomaailman julkaisutoiminnan br{\"a}ndi.",
author = "Anneli Heimburger",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "8--9",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Rakenteisesta rakentavaan julkaisemiseen yliopistoissa. / Heimburger, Anneli.

In: GT-lehti, No. 3, 2001, p. 8-9.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Rakenteisesta rakentavaan julkaisemiseen yliopistoissa

AU - Heimburger, Anneli

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - RAJU Rakenteinen Julkaiseminen yliopistoissa, on ollut yhteistyöprojekti kolmen eri yliopiston kesken vuosina 1998 - 1999. Tänä päivänä RAJUn tulokset alkavat näkyä useiden yliopistojen verkkosivuilla mm. väitöskirjojen elektronisina versioina. Vaikka julkista rahoitusta ei projektille enää tule, niin RAJU-yhteisö elää yhä ja kokoaa vuosittain lähes sata digitaalisenjulkaisutoiminnan alalla työskentelevää henkilöä seminaariin. RAJU-tapahtumilla välitetään opittua ja koettua niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Tänä päivänä RAJU tuleekin sanoista RAkentava Julkaiseminen ja siitä on muodostunut suomalaisen yliopistomaailman julkaisutoiminnan brändi.

AB - RAJU Rakenteinen Julkaiseminen yliopistoissa, on ollut yhteistyöprojekti kolmen eri yliopiston kesken vuosina 1998 - 1999. Tänä päivänä RAJUn tulokset alkavat näkyä useiden yliopistojen verkkosivuilla mm. väitöskirjojen elektronisina versioina. Vaikka julkista rahoitusta ei projektille enää tule, niin RAJU-yhteisö elää yhä ja kokoaa vuosittain lähes sata digitaalisenjulkaisutoiminnan alalla työskentelevää henkilöä seminaariin. RAJU-tapahtumilla välitetään opittua ja koettua niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Tänä päivänä RAJU tuleekin sanoista RAkentava Julkaiseminen ja siitä on muodostunut suomalaisen yliopistomaailman julkaisutoiminnan brändi.

M3 - Article

SP - 8

EP - 9

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -