Ravintokuitu ja oligosakkaridit. Kiinnostus terveysvaikutuksiin lisääntyy

Sirpa Karppinen, Kaisa Poutanen, Hannu Mykkänen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)20-21
JournalKehittyvä elintarvike
Volume9
Issue number1
Publication statusPublished - 1998
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Karppinen, Sirpa ; Poutanen, Kaisa ; Mykkänen, Hannu. / Ravintokuitu ja oligosakkaridit. Kiinnostus terveysvaikutuksiin lisääntyy. In: Kehittyvä elintarvike. 1998 ; Vol. 9, No. 1. pp. 20-21.
@article{02028b1edf8348db8b3ca3a1cf1b012a,
title = "Ravintokuitu ja oligosakkaridit. Kiinnostus terveysvaikutuksiin lis{\"a}{\"a}ntyy",
author = "Sirpa Karppinen and Kaisa Poutanen and Hannu Mykk{\"a}nen",
year = "1998",
language = "Finnish",
volume = "9",
pages = "20--21",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "1",

}

Ravintokuitu ja oligosakkaridit. Kiinnostus terveysvaikutuksiin lisääntyy. / Karppinen, Sirpa; Poutanen, Kaisa; Mykkänen, Hannu.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 9, No. 1, 1998, p. 20-21.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Ravintokuitu ja oligosakkaridit. Kiinnostus terveysvaikutuksiin lisääntyy

AU - Karppinen, Sirpa

AU - Poutanen, Kaisa

AU - Mykkänen, Hannu

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Article

VL - 9

SP - 20

EP - 21

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 1

ER -