Reologian käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa

Karin Autio

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)64-69
JournalElintarvikeylioppilas
Volume22
Issue number2
Publication statusPublished - 1987
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Autio, Karin. / Reologian käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa. In: Elintarvikeylioppilas. 1987 ; Vol. 22, No. 2. pp. 64-69.
@article{248741620b6a46479a066fea23bde1c5,
title = "Reologian k{\"a}ytt{\"o}mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa",
author = "Karin Autio",
year = "1987",
language = "Finnish",
volume = "22",
pages = "64--69",
journal = "Elintarvikeylioppilas",
issn = "0358-5093",
number = "2",

}

Reologian käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa. / Autio, Karin.

In: Elintarvikeylioppilas, Vol. 22, No. 2, 1987, p. 64-69.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Reologian käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa

AU - Autio, Karin

PY - 1987

Y1 - 1987

M3 - Article

VL - 22

SP - 64

EP - 69

JO - Elintarvikeylioppilas

JF - Elintarvikeylioppilas

SN - 0358-5093

IS - 2

ER -