Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa

Anna-Mari Heikkilä

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Tämä raportti pohjautuu syksyllä 1998 käynnistettyyn "Prosessiturvallisuuden kehittämistarve" -esitutkimukseen. Tavoitteena oli tutkia prosessiteollisuuden riskienhallintaan liittyviä haasteita ja kehittämistarpeita sekä arvioida tutkimus- ja kehityshankkeiden ja mahdollisen teknologiaohjelman käynnistämistarvetta.
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages46
  Publication statusPublished - 1999
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Cite this

  Heikkilä, A-M. (1999). Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa. VTT Technical Research Centre of Finland.
  Heikkilä, Anna-Mari. / Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa. VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 46 p.
  @book{70249b115ecf47b78a03638559004486,
  title = "Riskienhallinnan kehitt{\"a}mistarpeet prosessiteollisuudessa",
  abstract = "T{\"a}m{\"a} raportti pohjautuu syksyll{\"a} 1998 k{\"a}ynnistettyyn {"}Prosessiturvallisuuden kehitt{\"a}mistarve{"} -esitutkimukseen. Tavoitteena oli tutkia prosessiteollisuuden riskienhallintaan liittyvi{\"a} haasteita ja kehitt{\"a}mistarpeita sek{\"a} arvioida tutkimus- ja kehityshankkeiden ja mahdollisen teknologiaohjelman k{\"a}ynnist{\"a}mistarvetta.",
  author = "Anna-Mari Heikkil{\"a}",
  year = "1999",
  language = "Finnish",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  address = "Finland",

  }

  Heikkilä, A-M 1999, Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa. VTT Technical Research Centre of Finland.

  Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa. / Heikkilä, Anna-Mari.

  VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 46 p.

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa

  AU - Heikkilä, Anna-Mari

  PY - 1999

  Y1 - 1999

  N2 - Tämä raportti pohjautuu syksyllä 1998 käynnistettyyn "Prosessiturvallisuuden kehittämistarve" -esitutkimukseen. Tavoitteena oli tutkia prosessiteollisuuden riskienhallintaan liittyviä haasteita ja kehittämistarpeita sekä arvioida tutkimus- ja kehityshankkeiden ja mahdollisen teknologiaohjelman käynnistämistarvetta.

  AB - Tämä raportti pohjautuu syksyllä 1998 käynnistettyyn "Prosessiturvallisuuden kehittämistarve" -esitutkimukseen. Tavoitteena oli tutkia prosessiteollisuuden riskienhallintaan liittyviä haasteita ja kehittämistarpeita sekä arvioida tutkimus- ja kehityshankkeiden ja mahdollisen teknologiaohjelman käynnistämistarvetta.

  M3 - Report

  BT - Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -

  Heikkilä A-M. Riskienhallinnan kehittämistarpeet prosessiteollisuudessa. VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 46 p.