Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan

Kaarina Aarnisalo, Laura Raaska, Pirkko Tuominen, Riitta Maijala, Sebastian Hielm

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)38-39
JournalKehittyvä elintarvike
Volume12
Issue number3
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Aarnisalo, K., Raaska, L., Tuominen, P., Maijala, R., & Hielm, S. (2001). Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan. Kehittyvä elintarvike, 12(3), 38-39.
Aarnisalo, Kaarina ; Raaska, Laura ; Tuominen, Pirkko ; Maijala, Riitta ; Hielm, Sebastian. / Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan. In: Kehittyvä elintarvike. 2001 ; Vol. 12, No. 3. pp. 38-39.
@article{c3896a1acb1d4fa58f055da0cf9f7102,
title = "Riskinarviointi - uusi ty{\"o}kalu hygieniariskien hallintaan",
author = "Kaarina Aarnisalo and Laura Raaska and Pirkko Tuominen and Riitta Maijala and Sebastian Hielm",
year = "2001",
language = "Finnish",
volume = "12",
pages = "38--39",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "3",

}

Aarnisalo, K, Raaska, L, Tuominen, P, Maijala, R & Hielm, S 2001, 'Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan', Kehittyvä elintarvike, vol. 12, no. 3, pp. 38-39.

Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan. / Aarnisalo, Kaarina; Raaska, Laura; Tuominen, Pirkko; Maijala, Riitta; Hielm, Sebastian.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 12, No. 3, 2001, p. 38-39.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan

AU - Aarnisalo, Kaarina

AU - Raaska, Laura

AU - Tuominen, Pirkko

AU - Maijala, Riitta

AU - Hielm, Sebastian

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Article

VL - 12

SP - 38

EP - 39

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 3

ER -

Aarnisalo K, Raaska L, Tuominen P, Maijala R, Hielm S. Riskinarviointi - uusi työkalu hygieniariskien hallintaan. Kehittyvä elintarvike. 2001;12(3):38-39.