Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä

Laura Raaska, Riitta Maijala

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetään useita erilaisia riskinhallintavaihtoehtoja. Monet vanhat keinot ovat edelleen tehokkaita, mutta tuotantoprosessien monimutkaistuessa tarvitaan myös uusia riskinhallinnan keinoja tuoteturvallisuuden varmistamiseksi.
Original languageFinnish
Pages (from-to)16-23
JournalElintarvike ja terveys
Volume16
Issue number4-5
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Raaska, L., & Maijala, R. (2002). Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä. Elintarvike ja terveys, 16(4-5), 16-23.
Raaska, Laura ; Maijala, Riitta. / Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä. In: Elintarvike ja terveys. 2002 ; Vol. 16, No. 4-5. pp. 16-23.
@article{c407c935a15e464d8f148dd9a81a7126,
title = "Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lis{\"a}{\"a}j{\"a}n{\"a}",
abstract = "Elintarvikkeiden valmistuksessa k{\"a}ytet{\"a}{\"a}n useita erilaisia riskinhallintavaihtoehtoja. Monet vanhat keinot ovat edelleen tehokkaita, mutta tuotantoprosessien monimutkaistuessa tarvitaan my{\"o}s uusia riskinhallinnan keinoja tuoteturvallisuuden varmistamiseksi.",
author = "Laura Raaska and Riitta Maijala",
year = "2002",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "16--23",
journal = "Elintarvike ja terveys",
issn = "0786-213X",
number = "4-5",

}

Raaska, L & Maijala, R 2002, 'Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä', Elintarvike ja terveys, vol. 16, no. 4-5, pp. 16-23.

Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä. / Raaska, Laura; Maijala, Riitta.

In: Elintarvike ja terveys, Vol. 16, No. 4-5, 2002, p. 16-23.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Riskinhallintakeinot tuoteturvallisuuden lisääjänä

AU - Raaska, Laura

AU - Maijala, Riitta

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetään useita erilaisia riskinhallintavaihtoehtoja. Monet vanhat keinot ovat edelleen tehokkaita, mutta tuotantoprosessien monimutkaistuessa tarvitaan myös uusia riskinhallinnan keinoja tuoteturvallisuuden varmistamiseksi.

AB - Elintarvikkeiden valmistuksessa käytetään useita erilaisia riskinhallintavaihtoehtoja. Monet vanhat keinot ovat edelleen tehokkaita, mutta tuotantoprosessien monimutkaistuessa tarvitaan myös uusia riskinhallinnan keinoja tuoteturvallisuuden varmistamiseksi.

M3 - Article

VL - 16

SP - 16

EP - 23

JO - Elintarvike ja terveys

JF - Elintarvike ja terveys

SN - 0786-213X

IS - 4-5

ER -