Ristisilloittavat entsyymit auttavat maitotuotteiden kehittämisessä

Päivi Myllärinen, Kirsi Rajakari, Martina Lille

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)52-53
JournalKehittyvä elintarvike
Volume17
Issue number6
Publication statusPublished - 2006
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Myllärinen, Päivi ; Rajakari, Kirsi ; Lille, Martina. / Ristisilloittavat entsyymit auttavat maitotuotteiden kehittämisessä. In: Kehittyvä elintarvike. 2006 ; Vol. 17, No. 6. pp. 52-53.
@article{48d1e9ce4bc346c59c11f8d65274e0e0,
title = "Ristisilloittavat entsyymit auttavat maitotuotteiden kehitt{\"a}misess{\"a}",
author = "P{\"a}ivi Myll{\"a}rinen and Kirsi Rajakari and Martina Lille",
year = "2006",
language = "Finnish",
volume = "17",
pages = "52--53",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Ristisilloittavat entsyymit auttavat maitotuotteiden kehittämisessä. / Myllärinen, Päivi; Rajakari, Kirsi; Lille, Martina.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 17, No. 6, 2006, p. 52-53.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Ristisilloittavat entsyymit auttavat maitotuotteiden kehittämisessä

AU - Myllärinen, Päivi

AU - Rajakari, Kirsi

AU - Lille, Martina

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Article

VL - 17

SP - 52

EP - 53

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

ER -