Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985

Translated title of the contribution: Road and traffic research in Finland: Yearbook 1985

Antti Permala (Editor)

Research output: Book/ReportReport

Abstract

International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1985 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (54 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (46 kpl) toukokuusta 1984 toukokuuhun 1985. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kuudennen kerran.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages102
ISBN (Print)951-38-2701-1
Publication statusPublished - 1986
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number623
ISSN0358-5085

Fingerprint

Finland
Documentation
Research
Organisation for Economic Co-Operation and Development

Keywords

  • roads
  • traffic engineering
  • transportation
  • Finland
  • research projects
  • references
  • reporting
  • yearbooks
  • catalogues
  • database

Cite this

Permala, A. (Ed.) (1986). Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 623
Permala, Antti (Editor). / Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 102 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 623).
@book{f6189c18337b4b8f8b4ebab12ca738a0,
title = "Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985",
abstract = "International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydess{\"a} toimiva kansainv{\"a}linen informaatioj{\"a}rjestelm{\"a}. IRRD:n j{\"a}senet OECD:n j{\"a}senmaissa ker{\"a}{\"a}v{\"a}t tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitett{\"a}v{\"a}st{\"a} julkaisusta ja tutkimuksesta tehd{\"a}{\"a}n tiivistelm{\"a}, johon liitet{\"a}{\"a}n tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sis{\"a}lt{\"a}{\"a} vuonna 1985 Suomesta ker{\"a}tyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (54 kpl) ja k{\"a}ynniss{\"a} olleista tutkimuksista (46 kpl) toukokuusta 1984 toukokuuhun 1985. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hy{\"o}dynt{\"a}minen ja tunnetuksi tekeminen sek{\"a} kotimaassa ett{\"a} ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kuudennen kerran.",
keywords = "roads, traffic engineering, transportation, Finland, research projects, references, reporting, yearbooks, catalogues, database",
editor = "Antti Permala",
year = "1986",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2701-1",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "623",
address = "Finland",

}

Permala, A (ed.) 1986, Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 623, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985. / Permala, Antti (Editor).

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 102 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 623).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985

A2 - Permala, Antti

PY - 1986

Y1 - 1986

N2 - International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1985 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (54 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (46 kpl) toukokuusta 1984 toukokuuhun 1985. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kuudennen kerran.

AB - International Road Research Documentation (IRRD) on OECD:n tietutkimusohjelman yhteydessä toimiva kansainvälinen informaatiojärjestelmä. IRRD:n jäsenet OECD:n jäsenmaissa keräävät tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista ja tutkimuksista. Jokaisesta tietokantaan liitettävästä julkaisusta ja tutkimuksesta tehdään tiivistelmä, johon liitetään tunnistetiedot ja avainsanat ATK:lla tapahtuvaa tiedonhakua varten. Vuosikirja sisältää vuonna 1985 Suomesta kerätyt tiedot tie- ja liikennealan julkaisuista (54 kpl) ja käynnissä olleista tutkimuksista (46 kpl) toukokuusta 1984 toukokuuhun 1985. Kirjan tarkoituksena on suomalaisten tutkimusten tuloksina syntyneen tiedon hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuosikirja ilmestyy nyt kuudennen kerran.

KW - roads

KW - traffic engineering

KW - transportation

KW - Finland

KW - research projects

KW - references

KW - reporting

KW - yearbooks

KW - catalogues

KW - database

M3 - Report

SN - 951-38-2701-1

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Permala A, (ed.). Tie- ja liikennealan tutkimuksia Suomessa: Vuosikirja 1985. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 102 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 623).