Ruislestyleivän insuliinivaste yhtä hyvä kuin täysjyväleivällä

Karin Autio

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)38-39
JournalKehittyvä elintarvike
Volume16
Issue number6
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{ccf145c8905749378ba8406eaffc265e,
title = "Ruislestyleiv{\"a}n insuliinivaste yht{\"a} hyv{\"a} kuin t{\"a}ysjyv{\"a}leiv{\"a}ll{\"a}",
author = "Karin Autio",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "38--39",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "6",

}

Ruislestyleivän insuliinivaste yhtä hyvä kuin täysjyväleivällä. / Autio, Karin.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 6, 2005, p. 38-39.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Ruislestyleivän insuliinivaste yhtä hyvä kuin täysjyväleivällä

AU - Autio, Karin

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Article

VL - 16

SP - 38

EP - 39

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 6

ER -