Ruokaa tuhansien järvien maasta: Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla

Helena Wessman-Jääskeläinen, Catharina Hohenthal

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

Abstract

Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon vesijalanjälkeä.
Original languageFinnish
Number of pages18
Publication statusPublished - 2014
MoE publication typeNot Eligible
EventNUTRITECH-seminaari: Ruokateollisuus - elämyksillä energiaa - Espoo, Finland
Duration: 5 Nov 20145 Nov 2014

Seminar

SeminarNUTRITECH-seminaari
CountryFinland
CityEspoo
Period5/11/145/11/14

Keywords

  • water footprint
  • food industry
  • Finland

Cite this