Ruokaa tuhansien järvien maasta: Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla

Helena Wessman-Jääskeläinen, Catharina Hohenthal

    Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

    Abstract

    Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon vesijalanjälkeä.
    Original languageFinnish
    Number of pages18
    Publication statusPublished - 2014
    MoE publication typeNot Eligible
    EventNUTRITECH-seminaari: Ruokateollisuus - elämyksillä energiaa - Espoo, Finland
    Duration: 5 Nov 20145 Nov 2014

    Seminar

    SeminarNUTRITECH-seminaari
    Country/TerritoryFinland
    CityEspoo
    Period5/11/145/11/14

    Keywords

    • water footprint
    • food industry
    • Finland

    Cite this