Abstract
Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus,
edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen
ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli
viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä
lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen
ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee
vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case
Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon
vesijalanjälkeä.
Original language | Finnish |
---|---|
Number of pages | 18 |
Publication status | Published - 2014 |
MoE publication type | Not Eligible |
Event | NUTRITECH-seminaari: Ruokateollisuus - elämyksillä energiaa - Espoo, Finland Duration: 5 Nov 2014 → 5 Nov 2014 |
Seminar
Seminar | NUTRITECH-seminaari |
---|---|
Country/Territory | Finland |
City | Espoo |
Period | 5/11/14 → 5/11/14 |
Keywords
- water footprint
- food industry
- Finland