Ruokaa tuhansien järvien maasta: Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla

Helena Wessman-Jääskeläinen, Catharina Hohenthal

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

Abstract

Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon vesijalanjälkeä.
Original languageFinnish
Number of pages18
Publication statusPublished - 2014
MoE publication typeNot Eligible
EventNUTRITECH-seminaari: Ruokateollisuus - elämyksillä energiaa - Espoo, Finland
Duration: 5 Nov 20145 Nov 2014

Seminar

SeminarNUTRITECH-seminaari
CountryFinland
CityEspoo
Period5/11/145/11/14

Keywords

  • water footprint
  • food industry
  • Finland

Cite this

@conference{b933055c03e54fbfa99c3355dd700614,
title = "Ruokaa tuhansien j{\"a}rvien maasta: Vesijalanj{\"a}ljest{\"a} kilpailuetua kansainv{\"a}lisill{\"a} markkinoilla",
abstract = "Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mik{\"a} on vesijalanj{\"a}ljen rooli viestitt{\"a}ess{\"a} suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mit{\"a} lis{\"a}arvoa vesijalanj{\"a}lki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kest{\"a}vyydest{\"a}. Esitelm{\"a} esittelee vesijalanj{\"a}lkistandardin 14046 periaatteet sek{\"a} case Sybimarin jossa k{\"a}yd{\"a}{\"a}n l{\"a}pi kalantuotannon vesijalanj{\"a}lke{\"a}.",
keywords = "water footprint, food industry, Finland",
author = "Helena Wessman-J{\"a}{\"a}skel{\"a}inen and Catharina Hohenthal",
note = "Project code: 81161 ; null ; Conference date: 05-11-2014 Through 05-11-2014",
year = "2014",
language = "Finnish",

}

Wessman-Jääskeläinen, H & Hohenthal, C 2014, 'Ruokaa tuhansien järvien maasta: Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla' NUTRITECH-seminaari, Espoo, Finland, 5/11/14 - 5/11/14, .

Ruokaa tuhansien järvien maasta : Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla. / Wessman-Jääskeläinen, Helena; Hohenthal, Catharina.

2014. NUTRITECH-seminaari, Espoo, Finland.

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

TY - CONF

T1 - Ruokaa tuhansien järvien maasta

T2 - Vesijalanjäljestä kilpailuetua kansainvälisillä markkinoilla

AU - Wessman-Jääskeläinen, Helena

AU - Hohenthal, Catharina

N1 - Project code: 81161

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon vesijalanjälkeä.

AB - Terveellisyys, turvallisuus, trendikkyys, vastuullisuus, edullisuus vai herkullisuus? Kuluttaja on valintojen ristipaineessa ja mikä on vesijalanjäljen rooli viestittäessä suomalaisen ruokateollisuuden eduista. Mitä lisäarvoa vesijalanjälki antaa kertoessaan suomalaisen ruuantuotannon kestävyydestä. Esitelmä esittelee vesijalanjälkistandardin 14046 periaatteet sekä case Sybimarin jossa käydään läpi kalantuotannon vesijalanjälkeä.

KW - water footprint

KW - food industry

KW - Finland

M3 - Other conference contribution

ER -