Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä

Janne Sallinen

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

Abstract

Ikäihmiset - heterogeeninen joukko kuluttajia. Ruuan hyväksyttävyys ja nautittavuus - monen tekijän summa. Ruuan aistittava laatu - ruuan kulutuksen keskeinen määrittäjä. Ruokaa koskevat tarpeet ja odotukset - tuttua ja käytännöllistä. Seniori - Sapuska projekti - elintarvikkeita ja pakkauksia senioreille.
Original languageFinnish
Publication statusPublished - 2012
MoE publication typeNot Eligible
EventIkääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari - Helsinki , Finland
Duration: 9 May 2012 → …

Seminar

SeminarIkääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari
CountryFinland
CityHelsinki
Period9/05/12 → …

Keywords

  • Older people
  • food
  • enjoy ability
  • taste
  • expectations

Cite this

Sallinen, J. (2012). Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä. Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland.
Sallinen, Janne. / Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä. Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland.
@conference{6a07edb2b5e743deae0b3c57c67cf0ad,
title = "Ruuan nautittavuustekij{\"a}t ik{\"a}ihmisill{\"a}",
abstract = "Ik{\"a}ihmiset - heterogeeninen joukko kuluttajia. Ruuan hyv{\"a}ksytt{\"a}vyys ja nautittavuus - monen tekij{\"a}n summa. Ruuan aistittava laatu - ruuan kulutuksen keskeinen m{\"a}{\"a}ritt{\"a}j{\"a}. Ruokaa koskevat tarpeet ja odotukset - tuttua ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}llist{\"a}. Seniori - Sapuska projekti - elintarvikkeita ja pakkauksia senioreille.",
keywords = "Older people, food, enjoy ability, taste, expectations",
author = "Janne Sallinen",
year = "2012",
language = "Finnish",
note = "null ; Conference date: 09-05-2012",

}

Sallinen, J 2012, 'Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä' Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland, 9/05/12, .

Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä. / Sallinen, Janne.

2012. Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland.

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

TY - CONF

T1 - Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä

AU - Sallinen, Janne

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Ikäihmiset - heterogeeninen joukko kuluttajia. Ruuan hyväksyttävyys ja nautittavuus - monen tekijän summa. Ruuan aistittava laatu - ruuan kulutuksen keskeinen määrittäjä. Ruokaa koskevat tarpeet ja odotukset - tuttua ja käytännöllistä. Seniori - Sapuska projekti - elintarvikkeita ja pakkauksia senioreille.

AB - Ikäihmiset - heterogeeninen joukko kuluttajia. Ruuan hyväksyttävyys ja nautittavuus - monen tekijän summa. Ruuan aistittava laatu - ruuan kulutuksen keskeinen määrittäjä. Ruokaa koskevat tarpeet ja odotukset - tuttua ja käytännöllistä. Seniori - Sapuska projekti - elintarvikkeita ja pakkauksia senioreille.

KW - Older people

KW - food

KW - enjoy ability

KW - taste

KW - expectations

M3 - Other conference contribution

ER -

Sallinen J. Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä. 2012. Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland.