Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä

Janne Sallinen

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

Abstract

Ikäihmiset - heterogeeninen joukko kuluttajia. Ruuan hyväksyttävyys ja nautittavuus - monen tekijän summa. Ruuan aistittava laatu - ruuan kulutuksen keskeinen määrittäjä. Ruokaa koskevat tarpeet ja odotukset - tuttua ja käytännöllistä. Seniori - Sapuska projekti - elintarvikkeita ja pakkauksia senioreille.
Original languageFinnish
Publication statusPublished - 2012
MoE publication typeNot Eligible
EventIkääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari - Helsinki , Finland
Duration: 9 May 2012 → …

Seminar

SeminarIkääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari
CountryFinland
CityHelsinki
Period9/05/12 → …

Keywords

  • Older people
  • food
  • enjoy ability
  • taste
  • expectations

Cite this

Sallinen, J. (2012). Ruuan nautittavuustekijät ikäihmisillä. Ikääntyvien ravitsemus ja ruoka -juhlaseminaari, Helsinki , Finland. http://www.vtt.fi/inf/julkaisut/muut/2012/Sallinen_09052012.pdf