Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa

GASELLI -väliraportti 2

Research output: Book/ReportReportProfessional

267 Downloads (Pure)

Abstract

Tämä väliraportti on toinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä ”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissa kartoitetaan sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymiä etenkin Suomessa, verrokkina muut Pohjoismaat ja eräät muut Euroopan maat.
Original languageFinnish
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages56
Publication statusPublished - 2018
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

NameTutkimusraportti
No.VTT-R-05286-18

Cite this

Laurikko, J., & Paakkinen, M. (2018). Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa: GASELLI -väliraportti 2. VTT Technical Research Centre of Finland. Tutkimusraportti, No. VTT-R-05286-18
Laurikko, Juhani ; Paakkinen, Marko. / Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa : GASELLI -väliraportti 2. VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 56 p. (Tutkimusraportti; No. VTT-R-05286-18).
@book{9d2d5ed6605944fb8a5cc6e2e9bdc5ba,
title = "S{\"a}hk{\"o}- ja kaasuautojen markkinan{\"a}kym{\"a}t Suomessa: GASELLI -v{\"a}liraportti 2",
abstract = "T{\"a}m{\"a} v{\"a}liraportti on toinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitysty{\"o}t{\"a} ”S{\"a}hk{\"o}- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edist{\"a}mistoimet - GASELLI”. Raportissa kartoitetaan s{\"a}hk{\"o}- ja kaasuautojen markkinan{\"a}kymi{\"a} etenkin Suomessa, verrokkina muut Pohjoismaat ja er{\"a}{\"a}t muut Euroopan maat.",
author = "Juhani Laurikko and Marko Paakkinen",
year = "2018",
language = "Finnish",
series = "Tutkimusraportti",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "VTT-R-05286-18",
address = "Finland",

}

Laurikko, J & Paakkinen, M 2018, Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa: GASELLI -väliraportti 2. Tutkimusraportti, no. VTT-R-05286-18, VTT Technical Research Centre of Finland.

Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa : GASELLI -väliraportti 2. / Laurikko, Juhani; Paakkinen, Marko.

VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 56 p. (Tutkimusraportti; No. VTT-R-05286-18).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa

T2 - GASELLI -väliraportti 2

AU - Laurikko, Juhani

AU - Paakkinen, Marko

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Tämä väliraportti on toinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä ”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissa kartoitetaan sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymiä etenkin Suomessa, verrokkina muut Pohjoismaat ja eräät muut Euroopan maat.

AB - Tämä väliraportti on toinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä ”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissa kartoitetaan sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymiä etenkin Suomessa, verrokkina muut Pohjoismaat ja eräät muut Euroopan maat.

M3 - Report

T3 - Tutkimusraportti

BT - Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

ER -

Laurikko J, Paakkinen M. Sähkö- ja kaasuautojen markkinanäkymät Suomessa: GASELLI -väliraportti 2. VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 56 p. (Tutkimusraportti; No. VTT-R-05286-18).