Sähköautojen kotilataaminen: GASELLI-väliraportti 1

Marko Paakkinen, Mikko Pihlatie, Vesa Peltola, Petri Pylsy

  Research output: Book/ReportReport

  333 Downloads (Pure)

  Abstract

  Tämä väliraportti on ensimmäinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissakartoitetaan sähköautojen kotilataamisen järjestämiseen liittyviä ongelmakohtia ja mahdollisiaratkaisuja kahden eri ryhmille suunnatun kyselyn ja lataustoimialalla toimivien yritystenhaastatteluiden kautta. Kyselyt ja haastattelut on toteutettu kevään 2018 aikana.Raportissa esitetään kyselyiden ja haastatteluiden keskeiset tulokset ja johtopäätöksetkotilataamisen ongelmakohtien ja esteiden purkamisen osalta. Kotilataamisen jasähköautojen kannustimia käsittelevä analyysi tullaan tekemään loppuraportin yhteydessä,joka ilmestyy syksyllä 2018.
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages55
  Publication statusPublished - 2018
  MoE publication typeNot Eligible

  Publication series

  SeriesVTT Tutkimusraportti
  NumberVTT-R-02416-18

  Cite this

  Paakkinen, M., Pihlatie, M., Peltola, V., & Pylsy, P. (2018). Sähköautojen kotilataaminen: GASELLI-väliraportti 1. VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Tutkimusraportti, No. VTT-R-02416-18
  Paakkinen, Marko ; Pihlatie, Mikko ; Peltola, Vesa ; Pylsy, Petri. / Sähköautojen kotilataaminen : GASELLI-väliraportti 1. VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 55 p. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-02416-18).
  @book{ed30c4b9df924a5bba30103f9c469399,
  title = "S{\"a}hk{\"o}autojen kotilataaminen: GASELLI-v{\"a}liraportti 1",
  abstract = "T{\"a}m{\"a} v{\"a}liraportti on ensimm{\"a}inen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitysty{\"o}t{\"a}”S{\"a}hk{\"o}- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edist{\"a}mistoimet - GASELLI”. Raportissakartoitetaan s{\"a}hk{\"o}autojen kotilataamisen j{\"a}rjest{\"a}miseen liittyvi{\"a} ongelmakohtia ja mahdollisiaratkaisuja kahden eri ryhmille suunnatun kyselyn ja lataustoimialalla toimivien yritystenhaastatteluiden kautta. Kyselyt ja haastattelut on toteutettu kev{\"a}{\"a}n 2018 aikana.Raportissa esitet{\"a}{\"a}n kyselyiden ja haastatteluiden keskeiset tulokset ja johtop{\"a}{\"a}t{\"o}ksetkotilataamisen ongelmakohtien ja esteiden purkamisen osalta. Kotilataamisen jas{\"a}hk{\"o}autojen kannustimia k{\"a}sittelev{\"a} analyysi tullaan tekem{\"a}{\"a}n loppuraportin yhteydess{\"a},joka ilmestyy syksyll{\"a} 2018.",
  author = "Marko Paakkinen and Mikko Pihlatie and Vesa Peltola and Petri Pylsy",
  note = "VTT-R-02416-18",
  year = "2018",
  language = "Finnish",
  series = "VTT Tutkimusraportti",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "VTT-R-02416-18",
  address = "Finland",

  }

  Paakkinen, M, Pihlatie, M, Peltola, V & Pylsy, P 2018, Sähköautojen kotilataaminen: GASELLI-väliraportti 1. VTT Tutkimusraportti, no. VTT-R-02416-18, VTT Technical Research Centre of Finland.

  Sähköautojen kotilataaminen : GASELLI-väliraportti 1. / Paakkinen, Marko; Pihlatie, Mikko; Peltola, Vesa; Pylsy, Petri.

  VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 55 p. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-02416-18).

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Sähköautojen kotilataaminen

  T2 - GASELLI-väliraportti 1

  AU - Paakkinen, Marko

  AU - Pihlatie, Mikko

  AU - Peltola, Vesa

  AU - Pylsy, Petri

  N1 - VTT-R-02416-18

  PY - 2018

  Y1 - 2018

  N2 - Tämä väliraportti on ensimmäinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissakartoitetaan sähköautojen kotilataamisen järjestämiseen liittyviä ongelmakohtia ja mahdollisiaratkaisuja kahden eri ryhmille suunnatun kyselyn ja lataustoimialalla toimivien yritystenhaastatteluiden kautta. Kyselyt ja haastattelut on toteutettu kevään 2018 aikana.Raportissa esitetään kyselyiden ja haastatteluiden keskeiset tulokset ja johtopäätöksetkotilataamisen ongelmakohtien ja esteiden purkamisen osalta. Kotilataamisen jasähköautojen kannustimia käsittelevä analyysi tullaan tekemään loppuraportin yhteydessä,joka ilmestyy syksyllä 2018.

  AB - Tämä väliraportti on ensimmäinen osa Valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystyötä”Sähkö- ja kaasuautojen kustannustehokkaat edistämistoimet - GASELLI”. Raportissakartoitetaan sähköautojen kotilataamisen järjestämiseen liittyviä ongelmakohtia ja mahdollisiaratkaisuja kahden eri ryhmille suunnatun kyselyn ja lataustoimialalla toimivien yritystenhaastatteluiden kautta. Kyselyt ja haastattelut on toteutettu kevään 2018 aikana.Raportissa esitetään kyselyiden ja haastatteluiden keskeiset tulokset ja johtopäätöksetkotilataamisen ongelmakohtien ja esteiden purkamisen osalta. Kotilataamisen jasähköautojen kannustimia käsittelevä analyysi tullaan tekemään loppuraportin yhteydessä,joka ilmestyy syksyllä 2018.

  M3 - Report

  T3 - VTT Tutkimusraportti

  BT - Sähköautojen kotilataaminen

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -

  Paakkinen M, Pihlatie M, Peltola V, Pylsy P. Sähköautojen kotilataaminen: GASELLI-väliraportti 1. VTT Technical Research Centre of Finland, 2018. 55 p. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-02416-18).