Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET

Hannu Harju

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Esitetään sähkönjakeluverkkojen luotettavuuden ja keskeytyskustannusten arviointimenetelmä ja sen pohjalta kehitetty tietokoneohtelma RELNET. Sähkönjakeluverkkojen seurantalaskentaohjelmiston avulla seurataan jakeluverkon tilaa vikavirta- ja tehonjakolaskimilla. Seurantalaskentaohjelmiston ja RELNETin yhteiskäytön helpottamiseksi on tehty koodausohjelma, jolla seurantalaskennan lähtötiedostot muutetaan RELNETille sopivaan muotoon. RELNET sopii keskijännitteisten, säteittäisesti käytettyjen jakeluverkkojen tilan seurantaan ja erilaisten suunnitteluvaihtoehtojen vertailuun.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages30
ISBN (Print)951-38-2159-5
Publication statusPublished - 1984
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number369
ISSN0358-5085

Keywords

  • electric power distribution
  • networks
  • computer aided design

Cite this

Harju, H. (1984). Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 369
Harju, Hannu. / Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 30 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 369).
@book{6b4060045ca04bc8b52946d338f70ff6,
title = "S{\"a}hk{\"o}njakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET",
abstract = "Esitet{\"a}{\"a}n s{\"a}hk{\"o}njakeluverkkojen luotettavuuden ja keskeytyskustannusten arviointimenetelm{\"a} ja sen pohjalta kehitetty tietokoneohtelma RELNET. S{\"a}hk{\"o}njakeluverkkojen seurantalaskentaohjelmiston avulla seurataan jakeluverkon tilaa vikavirta- ja tehonjakolaskimilla. Seurantalaskentaohjelmiston ja RELNETin yhteisk{\"a}yt{\"o}n helpottamiseksi on tehty koodausohjelma, jolla seurantalaskennan l{\"a}ht{\"o}tiedostot muutetaan RELNETille sopivaan muotoon. RELNET sopii keskij{\"a}nnitteisten, s{\"a}teitt{\"a}isesti k{\"a}ytettyjen jakeluverkkojen tilan seurantaan ja erilaisten suunnitteluvaihtoehtojen vertailuun.",
keywords = "electric power distribution, networks, computer aided design",
author = "Hannu Harju",
year = "1984",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2159-5",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "369",
address = "Finland",

}

Harju, H 1984, Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 369, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET. / Harju, Hannu.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 30 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 369).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET

AU - Harju, Hannu

PY - 1984

Y1 - 1984

N2 - Esitetään sähkönjakeluverkkojen luotettavuuden ja keskeytyskustannusten arviointimenetelmä ja sen pohjalta kehitetty tietokoneohtelma RELNET. Sähkönjakeluverkkojen seurantalaskentaohjelmiston avulla seurataan jakeluverkon tilaa vikavirta- ja tehonjakolaskimilla. Seurantalaskentaohjelmiston ja RELNETin yhteiskäytön helpottamiseksi on tehty koodausohjelma, jolla seurantalaskennan lähtötiedostot muutetaan RELNETille sopivaan muotoon. RELNET sopii keskijännitteisten, säteittäisesti käytettyjen jakeluverkkojen tilan seurantaan ja erilaisten suunnitteluvaihtoehtojen vertailuun.

AB - Esitetään sähkönjakeluverkkojen luotettavuuden ja keskeytyskustannusten arviointimenetelmä ja sen pohjalta kehitetty tietokoneohtelma RELNET. Sähkönjakeluverkkojen seurantalaskentaohjelmiston avulla seurataan jakeluverkon tilaa vikavirta- ja tehonjakolaskimilla. Seurantalaskentaohjelmiston ja RELNETin yhteiskäytön helpottamiseksi on tehty koodausohjelma, jolla seurantalaskennan lähtötiedostot muutetaan RELNETille sopivaan muotoon. RELNET sopii keskijännitteisten, säteittäisesti käytettyjen jakeluverkkojen tilan seurantaan ja erilaisten suunnitteluvaihtoehtojen vertailuun.

KW - electric power distribution

KW - networks

KW - computer aided design

M3 - Report

SN - 951-38-2159-5

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Harju H. Sähkönjakeluverkon luotettavuuslaskentaohjelma RELNET. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 30 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 369).