Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)8-9
  JournalGT-lehti
  Issue number6
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{1fbec84a47b34d15a669398165f218c9,
  title = "Saksalaiset sanomalehden kehitt{\"a}v{\"a} painolaatu - IARIGAI 2001",
  abstract = "IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteist{\"a} laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syyt{\"a}. Ensinn{\"a}kin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden m{\"a}{\"a}r{\"a} oli suuri. Jopa l{\"a}hes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin neliv{\"a}rilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syyn{\"a} oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.",
  author = "Olli Nurmi",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  pages = "8--9",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "6",

  }

  Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001. / Nurmi, Olli.

  In: GT-lehti, No. 6, 2001, p. 8-9.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001

  AU - Nurmi, Olli

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.

  AB - IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.

  M3 - Article

  SP - 8

  EP - 9

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 6

  ER -