Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)8-9
JournalGT-lehti
Issue number6
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{1fbec84a47b34d15a669398165f218c9,
title = "Saksalaiset sanomalehden kehitt{\"a}v{\"a} painolaatu - IARIGAI 2001",
abstract = "IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteist{\"a} laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syyt{\"a}. Ensinn{\"a}kin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden m{\"a}{\"a}r{\"a} oli suuri. Jopa l{\"a}hes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin neliv{\"a}rilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syyn{\"a} oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.",
author = "Olli Nurmi",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "8--9",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "6",

}

Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001. / Nurmi, Olli.

In: GT-lehti, No. 6, 2001, p. 8-9.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Saksalaiset sanomalehden kehittävä painolaatu - IARIGAI 2001

AU - Nurmi, Olli

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.

AB - IFRA:N Manfred Werfel esitteli Saksassa viime vuonna alkanutta sanomalehtien yhteistä laatuprojektia. Projektin aloittamiseen oli kolme syytä. Ensinnäkin sanomalehti-ilmoitteluun liittyvien reklamaatioiden määrä oli suuri. Jopa lähes kolmannes lehti-ilmoituksista johti valitukseen. Toiseksi, kansallisen sanomalehti-ilmoittelu on kasvattanut vaatimuksia etenkin nelivärilaadun tasaisuuden suhteen. Kolmantena syynä oli kasvupotentiaali, joka kansallisessa sanomalehti-ilmoittelussa oli olemassa.

M3 - Article

SP - 8

EP - 9

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 6

ER -