Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)53-59
  JournalYmpäristö ja Terveys
  Volume32
  Issue number6
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{88628b14a96a49ac927cc7ec0ad96a6e,
  title = "Satunnaisp{\"a}{\"a}st{\"o}riskien tunnistaminen ja ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelm{\"a}n rakentaminen",
  abstract = "Artikkelissa esitell{\"a}{\"a}n tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaisp{\"a}{\"a}st{\"o}riskit rakentaessaan ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelmi{\"a}{\"a}n. Yritykset eiv{\"a}t ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisi{\"a} ymp{\"a}rist{\"o}riskianalyysej{\"a} ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelmien tarpeisiin. Ymp{\"a}rist{\"o}riskianalyysej{\"a} on k{\"a}ytetty l{\"a}hinn{\"a} viranomaism{\"a}{\"a}r{\"a}ysten t{\"a}ytt{\"a}miseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa j{\"a}rjestelmi{\"a} p{\"a}ivitett{\"a}ess{\"a} ja kehitett{\"a}ess{\"a} k{\"a}ytt{\"o}kelpoisia ty{\"o}kaluja.",
  author = "Nina Wessberg",
  note = "Project code: A0SU00301",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  volume = "32",
  pages = "53--59",
  journal = "Ymp{\"a}rist{\"o} ja Terveys",
  issn = "0358-3333",
  publisher = "Suomen Ymp{\"a}rist{\"o}- ja Terveysalan Kustannus Oy",
  number = "6",

  }

  Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen. / Wessberg, Nina.

  In: Ympäristö ja Terveys, Vol. 32, No. 6, 2001, p. 53-59.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen

  AU - Wessberg, Nina

  N1 - Project code: A0SU00301

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.

  AB - Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.

  M3 - Article

  VL - 32

  SP - 53

  EP - 59

  JO - Ympäristö ja Terveys

  JF - Ympäristö ja Terveys

  SN - 0358-3333

  IS - 6

  ER -