Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.
Original languageFinnish
Pages (from-to)53-59
JournalYmpäristö ja Terveys
Volume32
Issue number6
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{88628b14a96a49ac927cc7ec0ad96a6e,
title = "Satunnaisp{\"a}{\"a}st{\"o}riskien tunnistaminen ja ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelm{\"a}n rakentaminen",
abstract = "Artikkelissa esitell{\"a}{\"a}n tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaisp{\"a}{\"a}st{\"o}riskit rakentaessaan ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelmi{\"a}{\"a}n. Yritykset eiv{\"a}t ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisi{\"a} ymp{\"a}rist{\"o}riskianalyysej{\"a} ymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}rjestelmien tarpeisiin. Ymp{\"a}rist{\"o}riskianalyysej{\"a} on k{\"a}ytetty l{\"a}hinn{\"a} viranomaism{\"a}{\"a}r{\"a}ysten t{\"a}ytt{\"a}miseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa j{\"a}rjestelmi{\"a} p{\"a}ivitett{\"a}ess{\"a} ja kehitett{\"a}ess{\"a} k{\"a}ytt{\"o}kelpoisia ty{\"o}kaluja.",
author = "Nina Wessberg",
note = "Project code: A0SU00301",
year = "2001",
language = "Finnish",
volume = "32",
pages = "53--59",
journal = "Ymp{\"a}rist{\"o} ja Terveys",
issn = "0358-3333",
publisher = "Suomen Ymp{\"a}rist{\"o}- ja Terveysalan Kustannus Oy",
number = "6",

}

Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen. / Wessberg, Nina.

In: Ympäristö ja Terveys, Vol. 32, No. 6, 2001, p. 53-59.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Satunnaispäästöriskien tunnistaminen ja ympäristöjärjestelmän rakentaminen

AU - Wessberg, Nina

N1 - Project code: A0SU00301

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.

AB - Artikkelissa esitellään tutkimushanke, jossa tutkittiin miten yritykset ovat ottaneet huomioon satunnaispäästöriskit rakentaessaan ympäristöjärjestelmiään. Yritykset eivät ole tutkimuksen perusteella tehneet laajasti erityisiä ympäristöriskianalyysejä ympäristöjärjestelmien tarpeisiin. Ympäristöriskianalyysejä on käytetty lähinnä viranomaismääräysten täyttämiseen. Riskianalyysit saattavat olla kuitenkin jatkossa järjestelmiä päivitettäessä ja kehitettäessä käyttökelpoisia työkaluja.

M3 - Article

VL - 32

SP - 53

EP - 59

JO - Ympäristö ja Terveys

JF - Ympäristö ja Terveys

SN - 0358-3333

IS - 6

ER -