Seisokin välttäminen voi säästää satoja tuhansia euroja päivässä

Aino Helle

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

VTT kehittää yhdessä yritysten ja yliopistojen kanssa menetelmiä, joilla prosessiteollisuus voi varmistaa nykyistä paremmin tuotannon ja keskeisten koneiden käynnissäpysymisen ja ennustaa huoltotarpeen. VTT:n johtamassa tutkimus- ja kehityshankkeessa luodaan menetelmiä, joilla yhdistetään ja jalostetaan tuotantoprosessista ja -laitteista eri tavoin jo nykyisinkin saatavat mittaus- ja kunnossapitotiedot sekä uudet riskianalyysit päätöksiä tukevaksi tiedoksi.
Original languageFinnish
Article number37
JournalKunnossapito
Volume18
Issue number3
Publication statusPublished - 2004
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{0cee2813e7ea4f7ebeadaedbaa6fb603,
title = "Seisokin v{\"a}ltt{\"a}minen voi s{\"a}{\"a}st{\"a}{\"a} satoja tuhansia euroja p{\"a}iv{\"a}ss{\"a}",
abstract = "VTT kehitt{\"a}{\"a} yhdess{\"a} yritysten ja yliopistojen kanssa menetelmi{\"a}, joilla prosessiteollisuus voi varmistaa nykyist{\"a} paremmin tuotannon ja keskeisten koneiden k{\"a}ynniss{\"a}pysymisen ja ennustaa huoltotarpeen. VTT:n johtamassa tutkimus- ja kehityshankkeessa luodaan menetelmi{\"a}, joilla yhdistet{\"a}{\"a}n ja jalostetaan tuotantoprosessista ja -laitteista eri tavoin jo nykyisinkin saatavat mittaus- ja kunnossapitotiedot sek{\"a} uudet riskianalyysit p{\"a}{\"a}t{\"o}ksi{\"a} tukevaksi tiedoksi.",
author = "Aino Helle",
note = "Project code: G3SU01392",
year = "2004",
language = "Finnish",
volume = "18",
journal = "Promaint",
issn = "1797-2000",
publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
number = "3",

}

Seisokin välttäminen voi säästää satoja tuhansia euroja päivässä. / Helle, Aino.

In: Kunnossapito, Vol. 18, No. 3, 37, 2004.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Seisokin välttäminen voi säästää satoja tuhansia euroja päivässä

AU - Helle, Aino

N1 - Project code: G3SU01392

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - VTT kehittää yhdessä yritysten ja yliopistojen kanssa menetelmiä, joilla prosessiteollisuus voi varmistaa nykyistä paremmin tuotannon ja keskeisten koneiden käynnissäpysymisen ja ennustaa huoltotarpeen. VTT:n johtamassa tutkimus- ja kehityshankkeessa luodaan menetelmiä, joilla yhdistetään ja jalostetaan tuotantoprosessista ja -laitteista eri tavoin jo nykyisinkin saatavat mittaus- ja kunnossapitotiedot sekä uudet riskianalyysit päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

AB - VTT kehittää yhdessä yritysten ja yliopistojen kanssa menetelmiä, joilla prosessiteollisuus voi varmistaa nykyistä paremmin tuotannon ja keskeisten koneiden käynnissäpysymisen ja ennustaa huoltotarpeen. VTT:n johtamassa tutkimus- ja kehityshankkeessa luodaan menetelmiä, joilla yhdistetään ja jalostetaan tuotantoprosessista ja -laitteista eri tavoin jo nykyisinkin saatavat mittaus- ja kunnossapitotiedot sekä uudet riskianalyysit päätöksiä tukevaksi tiedoksi.

M3 - Article

VL - 18

JO - Promaint

JF - Promaint

SN - 1797-2000

IS - 3

M1 - 37

ER -