Sellutehtaan käyttövarmuusmalli

Saku Pursio, Helena Kortelainen, Jouko Horttanainen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference article in proceedingsScientific

Abstract

Sellu- ja paperiteollisuudessa tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden korkea käyttövarmuus on merkittävä tekijä pyrittäessä ylläpitämään ja parantamaan laitosten tuottavuutta. Tuotantolinjan käyttövarmuuden kokonaismalli -projektissa laadittiin sellutehtaan kvantitatiivinen käyttövarmuusmalli. Mallin avulla sellutehtaasta voidaan paikantaa käyttövarmuutta heikentävät alueet ja vertailla erilaisten muutosten vaikutuksia tehtaan käytettävyyteen.
Original languageFinnish
Title of host publicationKäyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Pages7-19
ISBN (Print)951-38-5272-5
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeB3 Non-refereed article in conference proceedings
EventKäyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta - Espoo, Finland
Duration: 18 Nov 199918 Nov 1999

Publication series

SeriesVTT Symposium
Number196
ISSN0357-9387

Seminar

SeminarKäyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta
CountryFinland
CityEspoo
Period18/11/9918/11/99

Cite this

Pursio, S., Kortelainen, H., & Horttanainen, J. (1999). Sellutehtaan käyttövarmuusmalli. In Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta (pp. 7-19). Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Symposium, No. 196
Pursio, Saku ; Kortelainen, Helena ; Horttanainen, Jouko. / Sellutehtaan käyttövarmuusmalli. Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. pp. 7-19 (VTT Symposium; No. 196).
@inproceedings{7d51e37679f64332a59ae18239135b97,
title = "Sellutehtaan k{\"a}ytt{\"o}varmuusmalli",
abstract = "Sellu- ja paperiteollisuudessa tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden korkea k{\"a}ytt{\"o}varmuus on merkitt{\"a}v{\"a} tekij{\"a} pyritt{\"a}ess{\"a} yll{\"a}pit{\"a}m{\"a}{\"a}n ja parantamaan laitosten tuottavuutta. Tuotantolinjan k{\"a}ytt{\"o}varmuuden kokonaismalli -projektissa laadittiin sellutehtaan kvantitatiivinen k{\"a}ytt{\"o}varmuusmalli. Mallin avulla sellutehtaasta voidaan paikantaa k{\"a}ytt{\"o}varmuutta heikent{\"a}v{\"a}t alueet ja vertailla erilaisten muutosten vaikutuksia tehtaan k{\"a}ytett{\"a}vyyteen.",
author = "Saku Pursio and Helena Kortelainen and Jouko Horttanainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-5272-5",
series = "VTT Symposium",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "196",
pages = "7--19",
booktitle = "K{\"a}ytt{\"o}varmuus ja k{\"a}ytt{\"o}kunnon hallinta",
address = "Finland",

}

Pursio, S, Kortelainen, H & Horttanainen, J 1999, Sellutehtaan käyttövarmuusmalli. in Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta. VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 196, pp. 7-19, Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta, Espoo, Finland, 18/11/99.

Sellutehtaan käyttövarmuusmalli. / Pursio, Saku; Kortelainen, Helena; Horttanainen, Jouko.

Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. p. 7-19 (VTT Symposium; No. 196).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference article in proceedingsScientific

TY - GEN

T1 - Sellutehtaan käyttövarmuusmalli

AU - Pursio, Saku

AU - Kortelainen, Helena

AU - Horttanainen, Jouko

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Sellu- ja paperiteollisuudessa tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden korkea käyttövarmuus on merkittävä tekijä pyrittäessä ylläpitämään ja parantamaan laitosten tuottavuutta. Tuotantolinjan käyttövarmuuden kokonaismalli -projektissa laadittiin sellutehtaan kvantitatiivinen käyttövarmuusmalli. Mallin avulla sellutehtaasta voidaan paikantaa käyttövarmuutta heikentävät alueet ja vertailla erilaisten muutosten vaikutuksia tehtaan käytettävyyteen.

AB - Sellu- ja paperiteollisuudessa tuotantolinjojen, koneiden ja laitteiden korkea käyttövarmuus on merkittävä tekijä pyrittäessä ylläpitämään ja parantamaan laitosten tuottavuutta. Tuotantolinjan käyttövarmuuden kokonaismalli -projektissa laadittiin sellutehtaan kvantitatiivinen käyttövarmuusmalli. Mallin avulla sellutehtaasta voidaan paikantaa käyttövarmuutta heikentävät alueet ja vertailla erilaisten muutosten vaikutuksia tehtaan käytettävyyteen.

M3 - Conference article in proceedings

SN - 951-38-5272-5

T3 - VTT Symposium

SP - 7

EP - 19

BT - Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Pursio S, Kortelainen H, Horttanainen J. Sellutehtaan käyttövarmuusmalli. In Käyttövarmuus ja käyttökunnon hallinta. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. 1999. p. 7-19. (VTT Symposium; No. 196).