Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa

VTT

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Suomen Betoniyhdistys ry:n tutkimustoimikunnan toimesta on tehty käsilläoleva selvitys, johon on koottu tietoja betonialaa koskevista Suomessa vuosina 1967 ... 72 julkaistuista tutkimuksista ja kirjoituksista sekä käynnissä olevista tutkimuksista. Lisäksi on pyritty antamaan kuva tämänhetkisestä betonialan tutkimustarpeesta. Esitetyt tiedot on saatu tutkimuslaitosten julkaisuluetteloista sekä keväällä -72 tehdyillä kyselyillä, jotka lähetettiin tutkimuslaitoksille sekä eräille valtion laitoksille, urakoitsijoille, betoni- ja elementtitehtaille ja eräille alan yhdistyksille.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages74
Publication statusPublished - 1972
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto
Number23
ISSN0355-3442

Fingerprint

Finland

Cite this

VTT (1972). Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 23
VTT. / Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1972. 74 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 23).
@book{f276aae576d64c3e80aaff0cc805d997,
title = "Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa",
abstract = "Suomen Betoniyhdistys ry:n tutkimustoimikunnan toimesta on tehty k{\"a}sill{\"a}oleva selvitys, johon on koottu tietoja betonialaa koskevista Suomessa vuosina 1967 ... 72 julkaistuista tutkimuksista ja kirjoituksista sek{\"a} k{\"a}ynniss{\"a} olevista tutkimuksista. Lis{\"a}ksi on pyritty antamaan kuva t{\"a}m{\"a}nhetkisest{\"a} betonialan tutkimustarpeesta. Esitetyt tiedot on saatu tutkimuslaitosten julkaisuluetteloista sek{\"a} kev{\"a}{\"a}ll{\"a} -72 tehdyill{\"a} kyselyill{\"a}, jotka l{\"a}hetettiin tutkimuslaitoksille sek{\"a} er{\"a}ille valtion laitoksille, urakoitsijoille, betoni- ja elementtitehtaille ja er{\"a}ille alan yhdistyksille.",
author = "VTT",
year = "1972",
language = "Finnish",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "23",
address = "Finland",

}

VTT 1972, Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto, no. 23, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa. / VTT.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1972. 74 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 23).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa

AU - VTT

PY - 1972

Y1 - 1972

N2 - Suomen Betoniyhdistys ry:n tutkimustoimikunnan toimesta on tehty käsilläoleva selvitys, johon on koottu tietoja betonialaa koskevista Suomessa vuosina 1967 ... 72 julkaistuista tutkimuksista ja kirjoituksista sekä käynnissä olevista tutkimuksista. Lisäksi on pyritty antamaan kuva tämänhetkisestä betonialan tutkimustarpeesta. Esitetyt tiedot on saatu tutkimuslaitosten julkaisuluetteloista sekä keväällä -72 tehdyillä kyselyillä, jotka lähetettiin tutkimuslaitoksille sekä eräille valtion laitoksille, urakoitsijoille, betoni- ja elementtitehtaille ja eräille alan yhdistyksille.

AB - Suomen Betoniyhdistys ry:n tutkimustoimikunnan toimesta on tehty käsilläoleva selvitys, johon on koottu tietoja betonialaa koskevista Suomessa vuosina 1967 ... 72 julkaistuista tutkimuksista ja kirjoituksista sekä käynnissä olevista tutkimuksista. Lisäksi on pyritty antamaan kuva tämänhetkisestä betonialan tutkimustarpeesta. Esitetyt tiedot on saatu tutkimuslaitosten julkaisuluetteloista sekä keväällä -72 tehdyillä kyselyillä, jotka lähetettiin tutkimuslaitoksille sekä eräille valtion laitoksille, urakoitsijoille, betoni- ja elementtitehtaille ja eräille alan yhdistyksille.

M3 - Report

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto

BT - Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

VTT. Selvitys betonialan tutkimustoiminnasta ja tutkimustarpeesta Suomessa. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1972. 74 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Betonitekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 23).