Sisäilman terveellisyyden varmistaminen korjausrakentamisessa

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

Abstract

Toimintavarma ja energiatehokas korjauskonsepti -esityksessä käytiin läpi käynnissä olleessa ENERSIS-projektissa kehitettävää korjarjaskonseptia. Korjauskonseptin avulla pyritään auttamaan korjaushankkeeseen ryhtyvää varmistamaan tarkoituksenmukaisen energiatehokkuus, ottamaan huomioon sisäympäristön laatu tai rakenteiden kosteustekninen toimivuus. Konsepti soveltuu sekä asuin- että liikerakennusten korjauksiin ja ohjaa käyttäjää lisäselvitysten arvioinnissa ja korjausvalinnoissa.
Original languageFinnish
Publication statusPublished - 2013
MoE publication typeNot Eligible
EventRakennusfoorumi: Korjausrakentamisen terveellisyys - Helsinki, Finland
Duration: 9 Apr 2013 → …

Seminar

SeminarRakennusfoorumi
CountryFinland
CityHelsinki
Period9/04/13 → …

Keywords

  • building renovation
  • indoor climate
  • health

Cite this

@conference{761d1eeddcc14744b0483150a8490821,
title = "Sis{\"a}ilman terveellisyyden varmistaminen korjausrakentamisessa",
abstract = "Toimintavarma ja energiatehokas korjauskonsepti -esityksess{\"a} k{\"a}ytiin l{\"a}pi k{\"a}ynniss{\"a} olleessa ENERSIS-projektissa kehitett{\"a}v{\"a}{\"a} korjarjaskonseptia. Korjauskonseptin avulla pyrit{\"a}{\"a}n auttamaan korjaushankkeeseen ryhtyv{\"a}{\"a} varmistamaan tarkoituksenmukaisen energiatehokkuus, ottamaan huomioon sis{\"a}ymp{\"a}rist{\"o}n laatu tai rakenteiden kosteustekninen toimivuus. Konsepti soveltuu sek{\"a} asuin- ett{\"a} liikerakennusten korjauksiin ja ohjaa k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}{\"a} lis{\"a}selvitysten arvioinnissa ja korjausvalinnoissa.",
keywords = "building renovation, indoor climate, health",
author = "Tuomo Ojanen",
note = "Project code: 42092 ENERSIS; null ; Conference date: 09-04-2013",
year = "2013",
language = "Finnish",

}

Ojanen, T 2013, 'Sisäilman terveellisyyden varmistaminen korjausrakentamisessa' Rakennusfoorumi, Helsinki, Finland, 9/04/13, .

Sisäilman terveellisyyden varmistaminen korjausrakentamisessa. / Ojanen, Tuomo.

2013. Rakennusfoorumi, Helsinki, Finland.

Research output: Contribution to conferenceOther conference contributionProfessional

TY - CONF

T1 - Sisäilman terveellisyyden varmistaminen korjausrakentamisessa

AU - Ojanen, Tuomo

N1 - Project code: 42092 ENERSIS

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Toimintavarma ja energiatehokas korjauskonsepti -esityksessä käytiin läpi käynnissä olleessa ENERSIS-projektissa kehitettävää korjarjaskonseptia. Korjauskonseptin avulla pyritään auttamaan korjaushankkeeseen ryhtyvää varmistamaan tarkoituksenmukaisen energiatehokkuus, ottamaan huomioon sisäympäristön laatu tai rakenteiden kosteustekninen toimivuus. Konsepti soveltuu sekä asuin- että liikerakennusten korjauksiin ja ohjaa käyttäjää lisäselvitysten arvioinnissa ja korjausvalinnoissa.

AB - Toimintavarma ja energiatehokas korjauskonsepti -esityksessä käytiin läpi käynnissä olleessa ENERSIS-projektissa kehitettävää korjarjaskonseptia. Korjauskonseptin avulla pyritään auttamaan korjaushankkeeseen ryhtyvää varmistamaan tarkoituksenmukaisen energiatehokkuus, ottamaan huomioon sisäympäristön laatu tai rakenteiden kosteustekninen toimivuus. Konsepti soveltuu sekä asuin- että liikerakennusten korjauksiin ja ohjaa käyttäjää lisäselvitysten arvioinnissa ja korjausvalinnoissa.

KW - building renovation

KW - indoor climate

KW - health

M3 - Other conference contribution

ER -