Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa

Translated title of the contribution: Suitability and safety of microwaves for heating of foodstuffs

Raija Ahvenainen, Jukka Vainionpää

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)828-832
JournalKemia-Kemi
Volume19
Issue number9-10
Publication statusPublished - 1992
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Ahvenainen, Raija ; Vainionpää, Jukka. / Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa. In: Kemia-Kemi. 1992 ; Vol. 19, No. 9-10. pp. 828-832.
@article{acf26781819842649025eaf02bf332b3,
title = "Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa",
author = "Raija Ahvenainen and Jukka Vainionp{\"a}{\"a}",
year = "1992",
language = "Finnish",
volume = "19",
pages = "828--832",
journal = "Kemia-Kemi",
issn = "0355-1628",
number = "9-10",

}

Ahvenainen, R & Vainionpää, J 1992, 'Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa', Kemia-Kemi, vol. 19, no. 9-10, pp. 828-832.

Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa. / Ahvenainen, Raija; Vainionpää, Jukka.

In: Kemia-Kemi, Vol. 19, No. 9-10, 1992, p. 828-832.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Mikroaaltojen sovellettavuus, turvallisuus ja terveellisyys elintarvikkeiden kuumennuksessa

AU - Ahvenainen, Raija

AU - Vainionpää, Jukka

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Article

VL - 19

SP - 828

EP - 832

JO - Kemia-Kemi

JF - Kemia-Kemi

SN - 0355-1628

IS - 9-10

ER -