Suomalaisia innovaatioita: Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin

Juha Oksanen, Pekka Pesonen, Nina Rilla, Jani Saarinen

Research output: Book/ReportBook (author)

Abstract

Suomalaiset innovaatiot ovat muuttaneet yhteiskuntaamme ja tulleet sen erottamattomaksi osaksi. Kirjan sisältämät yli 150 suomalaista innovaatiota heijastelevat paitsi suomalaisten yritysten uudistumiskykyä, myös ihmisten ajatusmaailman ja elämäntavan muutosta. Upeasti kuvitettu teos esittelee suomalaisia innovaatioita koko itsenäisyyden ajalta. Mukana on paitsi tuoteinnovaatioita, myös palveluja tai yhteiskunnan järjestelmällisiä uudistuksia kuten neuvolajärjestelmä tai ilmainen kouluruokailu. Osa innovaatioista on suomalaisia sovelluksia tai kaupallistuksia. Kirja on matka kekseliäisyyteen, joka oli Suomen 1900-luvun ennennäkemättömän taloudellisen menestyksen perustana. Innovaatiot kertovat suomalaisen yhteiskunnan muutoksesta ja avaavat ikkunan kunkin aikakauden ihmisten elämään ja arkeen sekä elinkeinoelämän kehittymiseen.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherGummerus
Number of pages175
ISBN (Print)978-951-20-8368-8
Publication statusPublished - 2011
MoE publication typeE2 Popularised monograph

Cite this

Oksanen, J., Pesonen, P., Rilla, N., & Saarinen, J. (2011). Suomalaisia innovaatioita: Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin. Helsinki: Gummerus.
Oksanen, Juha ; Pesonen, Pekka ; Rilla, Nina ; Saarinen, Jani. / Suomalaisia innovaatioita : Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin. Helsinki : Gummerus, 2011. 175 p.
@book{a7f32bff177042c4b898d9354a66bace,
title = "Suomalaisia innovaatioita: Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin",
abstract = "Suomalaiset innovaatiot ovat muuttaneet yhteiskuntaamme ja tulleet sen erottamattomaksi osaksi. Kirjan sis{\"a}lt{\"a}m{\"a}t yli 150 suomalaista innovaatiota heijastelevat paitsi suomalaisten yritysten uudistumiskyky{\"a}, my{\"o}s ihmisten ajatusmaailman ja el{\"a}m{\"a}ntavan muutosta. Upeasti kuvitettu teos esittelee suomalaisia innovaatioita koko itsen{\"a}isyyden ajalta. Mukana on paitsi tuoteinnovaatioita, my{\"o}s palveluja tai yhteiskunnan j{\"a}rjestelm{\"a}llisi{\"a} uudistuksia kuten neuvolaj{\"a}rjestelm{\"a} tai ilmainen kouluruokailu. Osa innovaatioista on suomalaisia sovelluksia tai kaupallistuksia. Kirja on matka kekseli{\"a}isyyteen, joka oli Suomen 1900-luvun ennenn{\"a}kem{\"a}tt{\"o}m{\"a}n taloudellisen menestyksen perustana. Innovaatiot kertovat suomalaisen yhteiskunnan muutoksesta ja avaavat ikkunan kunkin aikakauden ihmisten el{\"a}m{\"a}{\"a}n ja arkeen sek{\"a} elinkeinoel{\"a}m{\"a}n kehittymiseen.",
author = "Juha Oksanen and Pekka Pesonen and Nina Rilla and Jani Saarinen",
year = "2011",
language = "Finnish",
isbn = "978-951-20-8368-8",
publisher = "Gummerus",
address = "Finland",

}

Suomalaisia innovaatioita : Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin. / Oksanen, Juha; Pesonen, Pekka; Rilla, Nina; Saarinen, Jani.

Helsinki : Gummerus, 2011. 175 p.

Research output: Book/ReportBook (author)

TY - BOOK

T1 - Suomalaisia innovaatioita

T2 - Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin

AU - Oksanen, Juha

AU - Pesonen, Pekka

AU - Rilla, Nina

AU - Saarinen, Jani

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Suomalaiset innovaatiot ovat muuttaneet yhteiskuntaamme ja tulleet sen erottamattomaksi osaksi. Kirjan sisältämät yli 150 suomalaista innovaatiota heijastelevat paitsi suomalaisten yritysten uudistumiskykyä, myös ihmisten ajatusmaailman ja elämäntavan muutosta. Upeasti kuvitettu teos esittelee suomalaisia innovaatioita koko itsenäisyyden ajalta. Mukana on paitsi tuoteinnovaatioita, myös palveluja tai yhteiskunnan järjestelmällisiä uudistuksia kuten neuvolajärjestelmä tai ilmainen kouluruokailu. Osa innovaatioista on suomalaisia sovelluksia tai kaupallistuksia. Kirja on matka kekseliäisyyteen, joka oli Suomen 1900-luvun ennennäkemättömän taloudellisen menestyksen perustana. Innovaatiot kertovat suomalaisen yhteiskunnan muutoksesta ja avaavat ikkunan kunkin aikakauden ihmisten elämään ja arkeen sekä elinkeinoelämän kehittymiseen.

AB - Suomalaiset innovaatiot ovat muuttaneet yhteiskuntaamme ja tulleet sen erottamattomaksi osaksi. Kirjan sisältämät yli 150 suomalaista innovaatiota heijastelevat paitsi suomalaisten yritysten uudistumiskykyä, myös ihmisten ajatusmaailman ja elämäntavan muutosta. Upeasti kuvitettu teos esittelee suomalaisia innovaatioita koko itsenäisyyden ajalta. Mukana on paitsi tuoteinnovaatioita, myös palveluja tai yhteiskunnan järjestelmällisiä uudistuksia kuten neuvolajärjestelmä tai ilmainen kouluruokailu. Osa innovaatioista on suomalaisia sovelluksia tai kaupallistuksia. Kirja on matka kekseliäisyyteen, joka oli Suomen 1900-luvun ennennäkemättömän taloudellisen menestyksen perustana. Innovaatiot kertovat suomalaisen yhteiskunnan muutoksesta ja avaavat ikkunan kunkin aikakauden ihmisten elämään ja arkeen sekä elinkeinoelämän kehittymiseen.

M3 - Book (author)

SN - 978-951-20-8368-8

BT - Suomalaisia innovaatioita

PB - Gummerus

CY - Helsinki

ER -

Oksanen J, Pesonen P, Rilla N, Saarinen J. Suomalaisia innovaatioita: Suomi-konepistoolista Habbo Hotelliin. Helsinki: Gummerus, 2011. 175 p.