Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta

Teuvo Laitinen, Osmo Haapoja, Jorma Lehtinen

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Julkaisussa esitetään piirturitulosteiden valmistamista, piirtämisvälineistöä ja piirrosten sisältöä koskevia ohjeita. Esitetyt suositukset on tarkoitettu graafisia tulostimia käyttävien atk-suunnittelijoiden ja -ohjelmoijien avuksi. Suositukset pohjautuvat tärkeimmillä kotimaisilla sovellusaloilla vallitsevaan piirtämiskäytäntöön. Graafisen tietojenkäsittelyn laitteita ja menetelmiä käsitellään vain siinä määrin, kuin niiden ominaisuuksien tuntemusta tarvitaan esitettyjen ohjeiden ymmärtämiseksi.
Original languageFinnish
Place of PublicationESPOO
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages53
ISBN (Print)951-38-0654-5
Publication statusPublished - 1978
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto
Number3
ISSN0356-004X

Fingerprint

methodology

Cite this

Laitinen, T., Haapoja, O., & Lehtinen, J. (1978). Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta. ESPOO: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto, No. 3
Laitinen, Teuvo ; Haapoja, Osmo ; Lehtinen, Jorma. / Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta. ESPOO : VTT Technical Research Centre of Finland, 1978. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto; No. 3).
@book{f088fbadfeef4be6a9de4a62b1655688,
title = "Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta",
abstract = "Julkaisussa esitet{\"a}{\"a}n piirturitulosteiden valmistamista, piirt{\"a}misv{\"a}lineist{\"o}{\"a} ja piirrosten sis{\"a}lt{\"o}{\"a} koskevia ohjeita. Esitetyt suositukset on tarkoitettu graafisia tulostimia k{\"a}ytt{\"a}vien atk-suunnittelijoiden ja -ohjelmoijien avuksi. Suositukset pohjautuvat t{\"a}rkeimmill{\"a} kotimaisilla sovellusaloilla vallitsevaan piirt{\"a}misk{\"a}yt{\"a}nt{\"o}{\"o}n. Graafisen tietojenk{\"a}sittelyn laitteita ja menetelmi{\"a} k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n vain siin{\"a} m{\"a}{\"a}rin, kuin niiden ominaisuuksien tuntemusta tarvitaan esitettyjen ohjeiden ymm{\"a}rt{\"a}miseksi.",
author = "Teuvo Laitinen and Osmo Haapoja and Jorma Lehtinen",
year = "1978",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-0654-5",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",
address = "Finland",

}

Laitinen, T, Haapoja, O & Lehtinen, J 1978, Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto, no. 3, VTT Technical Research Centre of Finland, ESPOO.

Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta. / Laitinen, Teuvo; Haapoja, Osmo; Lehtinen, Jorma.

ESPOO : VTT Technical Research Centre of Finland, 1978. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto; No. 3).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta

AU - Laitinen, Teuvo

AU - Haapoja, Osmo

AU - Lehtinen, Jorma

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Julkaisussa esitetään piirturitulosteiden valmistamista, piirtämisvälineistöä ja piirrosten sisältöä koskevia ohjeita. Esitetyt suositukset on tarkoitettu graafisia tulostimia käyttävien atk-suunnittelijoiden ja -ohjelmoijien avuksi. Suositukset pohjautuvat tärkeimmillä kotimaisilla sovellusaloilla vallitsevaan piirtämiskäytäntöön. Graafisen tietojenkäsittelyn laitteita ja menetelmiä käsitellään vain siinä määrin, kuin niiden ominaisuuksien tuntemusta tarvitaan esitettyjen ohjeiden ymmärtämiseksi.

AB - Julkaisussa esitetään piirturitulosteiden valmistamista, piirtämisvälineistöä ja piirrosten sisältöä koskevia ohjeita. Esitetyt suositukset on tarkoitettu graafisia tulostimia käyttävien atk-suunnittelijoiden ja -ohjelmoijien avuksi. Suositukset pohjautuvat tärkeimmillä kotimaisilla sovellusaloilla vallitsevaan piirtämiskäytäntöön. Graafisen tietojenkäsittelyn laitteita ja menetelmiä käsitellään vain siinä määrin, kuin niiden ominaisuuksien tuntemusta tarvitaan esitettyjen ohjeiden ymmärtämiseksi.

M3 - Report

SN - 951-38-0654-5

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto

BT - Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - ESPOO

ER -

Laitinen T, Haapoja O, Lehtinen J. Suosituksia piirturitulosteiden muodosta ja esitystavasta. ESPOO: VTT Technical Research Centre of Finland, 1978. 53 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: ATK-palvelutoimisto. Tiedonanto; No. 3).