Syysnäyttelyiden antia: Heidelberg panostaa jälkikäsittelylaitteiden myyntiin

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Heidelberg esitteli syysnäyttelyssään yhtiön uusimpia tuotteita. Voimakkaimmin oli panostettu jälkikäsittelylaitteisiin. Näyttelyssä oli ensimmäistä kertaa Suomessa toiminnassa stiftauslinja Heidelberg Stitehmaster ST 300. Heidelberg on vielä varsin tuore tekijä jälkikäsittelyn alueella. Nyt esillä olleen Stitehmasterin ovat kehittäneet perinteikkäät jälkikäsittelyfirmat Brehmerja Stahl, jotka Heidelberg hankki omistukseensa vuoden 1999 alussa.
Original languageFinnish
Pages (from-to)13-14
JournalGT-lehti
Issue number8
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{373ecfd2b35649c8b5d26e9d3c3ccefe,
title = "Syysn{\"a}yttelyiden antia: Heidelberg panostaa j{\"a}lkik{\"a}sittelylaitteiden myyntiin",
abstract = "Heidelberg esitteli syysn{\"a}yttelyss{\"a}{\"a}n yhti{\"o}n uusimpia tuotteita. Voimakkaimmin oli panostettu j{\"a}lkik{\"a}sittelylaitteisiin. N{\"a}yttelyss{\"a} oli ensimm{\"a}ist{\"a} kertaa Suomessa toiminnassa stiftauslinja Heidelberg Stitehmaster ST 300. Heidelberg on viel{\"a} varsin tuore tekij{\"a} j{\"a}lkik{\"a}sittelyn alueella. Nyt esill{\"a} olleen Stitehmasterin ovat kehitt{\"a}neet perinteikk{\"a}{\"a}t j{\"a}lkik{\"a}sittelyfirmat Brehmerja Stahl, jotka Heidelberg hankki omistukseensa vuoden 1999 alussa.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "13--14",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",

}

Syysnäyttelyiden antia: Heidelberg panostaa jälkikäsittelylaitteiden myyntiin. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 8, 1999, p. 13-14.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Syysnäyttelyiden antia: Heidelberg panostaa jälkikäsittelylaitteiden myyntiin

AU - Antikainen, Hannele

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Heidelberg esitteli syysnäyttelyssään yhtiön uusimpia tuotteita. Voimakkaimmin oli panostettu jälkikäsittelylaitteisiin. Näyttelyssä oli ensimmäistä kertaa Suomessa toiminnassa stiftauslinja Heidelberg Stitehmaster ST 300. Heidelberg on vielä varsin tuore tekijä jälkikäsittelyn alueella. Nyt esillä olleen Stitehmasterin ovat kehittäneet perinteikkäät jälkikäsittelyfirmat Brehmerja Stahl, jotka Heidelberg hankki omistukseensa vuoden 1999 alussa.

AB - Heidelberg esitteli syysnäyttelyssään yhtiön uusimpia tuotteita. Voimakkaimmin oli panostettu jälkikäsittelylaitteisiin. Näyttelyssä oli ensimmäistä kertaa Suomessa toiminnassa stiftauslinja Heidelberg Stitehmaster ST 300. Heidelberg on vielä varsin tuore tekijä jälkikäsittelyn alueella. Nyt esillä olleen Stitehmasterin ovat kehittäneet perinteikkäät jälkikäsittelyfirmat Brehmerja Stahl, jotka Heidelberg hankki omistukseensa vuoden 1999 alussa.

M3 - Article

SP - 13

EP - 14

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 8

ER -