Syysnäyttelyiden antia: Luscherin CTP-tulostin ensiesittelyssä KTA:lla

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

KTA-Yhtiöt ovat hankkineet edustukseensa sveitsiläisen Läseherin CTP-tulostimet. Näyttelyssä oli esillä XPose! 120. Se nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Luscherin edustus laajentaa KTA-Yhtiöiden CTP-laitteistojen valikoimaa. Yhtiö myy myös Cymbolic Sciencen ja Krausen CTP-järjestelmiä. Luscherin lisäksi KTAY-htiöiden näyttelyn merkittävimmät tuotteet olivat Fujin Pietro Proof -vedostin ja Fuji CelebraNT -työnkulkuratkaisu.
Original languageFinnish
Pages (from-to)16-17
JournalGT-lehti
Issue number8
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Syysnäyttelyiden antia: Luscherin CTP-tulostin ensiesittelyssä KTA:lla. In: GT-lehti. 1999 ; No. 8. pp. 16-17.
@article{a3593f1d209449a698e41f979b9628e6,
title = "Syysn{\"a}yttelyiden antia: Luscherin CTP-tulostin ensiesittelyss{\"a} KTA:lla",
abstract = "KTA-Yhti{\"o}t ovat hankkineet edustukseensa sveitsil{\"a}isen L{\"a}seherin CTP-tulostimet. N{\"a}yttelyss{\"a} oli esill{\"a} XPose! 120. Se n{\"a}htiin ensimm{\"a}ist{\"a} kertaa Suomessa. Luscherin edustus laajentaa KTA-Yhti{\"o}iden CTP-laitteistojen valikoimaa. Yhti{\"o} myy my{\"o}s Cymbolic Sciencen ja Krausen CTP-j{\"a}rjestelmi{\"a}. Luscherin lis{\"a}ksi KTAY-hti{\"o}iden n{\"a}yttelyn merkitt{\"a}vimm{\"a}t tuotteet olivat Fujin Pietro Proof -vedostin ja Fuji CelebraNT -ty{\"o}nkulkuratkaisu.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "16--17",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "8",

}

Syysnäyttelyiden antia: Luscherin CTP-tulostin ensiesittelyssä KTA:lla. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 8, 1999, p. 16-17.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Syysnäyttelyiden antia: Luscherin CTP-tulostin ensiesittelyssä KTA:lla

AU - Antikainen, Hannele

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - KTA-Yhtiöt ovat hankkineet edustukseensa sveitsiläisen Läseherin CTP-tulostimet. Näyttelyssä oli esillä XPose! 120. Se nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Luscherin edustus laajentaa KTA-Yhtiöiden CTP-laitteistojen valikoimaa. Yhtiö myy myös Cymbolic Sciencen ja Krausen CTP-järjestelmiä. Luscherin lisäksi KTAY-htiöiden näyttelyn merkittävimmät tuotteet olivat Fujin Pietro Proof -vedostin ja Fuji CelebraNT -työnkulkuratkaisu.

AB - KTA-Yhtiöt ovat hankkineet edustukseensa sveitsiläisen Läseherin CTP-tulostimet. Näyttelyssä oli esillä XPose! 120. Se nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Luscherin edustus laajentaa KTA-Yhtiöiden CTP-laitteistojen valikoimaa. Yhtiö myy myös Cymbolic Sciencen ja Krausen CTP-järjestelmiä. Luscherin lisäksi KTAY-htiöiden näyttelyn merkittävimmät tuotteet olivat Fujin Pietro Proof -vedostin ja Fuji CelebraNT -työnkulkuratkaisu.

M3 - Article

SP - 16

EP - 17

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 8

ER -