Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa

Laura Flander

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)32-34
Number of pages3
JournalLeipuri
Issue number7
Publication statusPublished - 2012
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Flander, L. (2012). Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa. Leipuri, (7), 32-34.
Flander, Laura. / Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa. In: Leipuri. 2012 ; No. 7. pp. 32-34.
@article{5ecb81c6753c42fba97450c9cc69e1df,
title = "T{\"a}ysjyv{\"a}kauran mahdollisuudet leivonnassa",
author = "Laura Flander",
year = "2012",
language = "Finnish",
pages = "32--34",
journal = "Leipuri",
issn = "0024-0699",
number = "7",

}

Flander, L 2012, 'Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa', Leipuri, no. 7, pp. 32-34.

Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa. / Flander, Laura.

In: Leipuri, No. 7, 2012, p. 32-34.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Täysjyväkauran mahdollisuudet leivonnassa

AU - Flander, Laura

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Article

SP - 32

EP - 34

JO - Leipuri

JF - Leipuri

SN - 0024-0699

IS - 7

ER -