Täysjyvästä terveellisiksi tuotteiksi: EU:n HEALTHGRAIN-projekti puolivälissä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)33-35
JournalLeipuri
Volume106
Issue number3
Publication statusPublished - 2008
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{e70bfe706d084fb196bfe191232be0cd,
title = "T{\"a}ysjyv{\"a}st{\"a} terveellisiksi tuotteiksi: EU:n HEALTHGRAIN-projekti puoliv{\"a}liss{\"a}",
author = "Kaisa Poutanen and Riitta Kervinen",
year = "2008",
language = "Finnish",
volume = "106",
pages = "33--35",
journal = "Leipuri",
issn = "0024-0699",
number = "3",

}

Täysjyvästä terveellisiksi tuotteiksi: EU:n HEALTHGRAIN-projekti puolivälissä. / Poutanen, Kaisa; Kervinen, Riitta.

In: Leipuri, Vol. 106, No. 3, 2008, p. 33-35.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Täysjyvästä terveellisiksi tuotteiksi: EU:n HEALTHGRAIN-projekti puolivälissä

AU - Poutanen, Kaisa

AU - Kervinen, Riitta

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Article

VL - 106

SP - 33

EP - 35

JO - Leipuri

JF - Leipuri

SN - 0024-0699

IS - 3

ER -