Taga 2000: Sähköiset asiointipalvelut parantavat painotuotteiden kilpailukykyä

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

TAGA-konferenssi on perinteisesti ollut yritysten ja tutkimuslaitosten tutkijoidenfoorumi. Tällä kerralla TAGAn aihealueessa olivat painavasti mukana myös tietoverkkojen hyödyntämiseen liittyvien yritysten palvelujen ja liiketoimintamallien esittely. Tietoverkkoihin liittyviä palveluja tarjoavat yritykset voidaan karkeasti jakaa kahteen ryhmään: aineistonsiirtopalveluja tarjoavat yritykset ja asiointipalveluja tarjoavat yritykset. Käytännössä näiden yritysten välinen raja on kuitenkin hämärtymässä, koska on selvää, että näitä molempia osia tarvitaan, ja yritykset pyrkivät tavalla tai toisella laajentamaan tarjontaansa kattamaan kaikki nämä tarpeet.
Original languageFinnish
Pages (from-to)3-4
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{12a48369afe64726b93ddbcf77e872b5,
title = "Taga 2000: S{\"a}hk{\"o}iset asiointipalvelut parantavat painotuotteiden kilpailukyky{\"a}",
abstract = "TAGA-konferenssi on perinteisesti ollut yritysten ja tutkimuslaitosten tutkijoidenfoorumi. T{\"a}ll{\"a} kerralla TAGAn aihealueessa olivat painavasti mukana my{\"o}s tietoverkkojen hy{\"o}dynt{\"a}miseen liittyvien yritysten palvelujen ja liiketoimintamallien esittely. Tietoverkkoihin liittyvi{\"a} palveluja tarjoavat yritykset voidaan karkeasti jakaa kahteen ryhm{\"a}{\"a}n: aineistonsiirtopalveluja tarjoavat yritykset ja asiointipalveluja tarjoavat yritykset. K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}ss{\"a} n{\"a}iden yritysten v{\"a}linen raja on kuitenkin h{\"a}m{\"a}rtym{\"a}ss{\"a}, koska on selv{\"a}{\"a}, ett{\"a} n{\"a}it{\"a} molempia osia tarvitaan, ja yritykset pyrkiv{\"a}t tavalla tai toisella laajentamaan tarjontaansa kattamaan kaikki n{\"a}m{\"a} tarpeet.",
author = "Asta B{\"a}ck",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "3--4",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Taga 2000 : Sähköiset asiointipalvelut parantavat painotuotteiden kilpailukykyä. / Bäck, Asta.

In: GT-lehti, No. 3, 2000, p. 3-4.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Taga 2000

T2 - Sähköiset asiointipalvelut parantavat painotuotteiden kilpailukykyä

AU - Bäck, Asta

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - TAGA-konferenssi on perinteisesti ollut yritysten ja tutkimuslaitosten tutkijoidenfoorumi. Tällä kerralla TAGAn aihealueessa olivat painavasti mukana myös tietoverkkojen hyödyntämiseen liittyvien yritysten palvelujen ja liiketoimintamallien esittely. Tietoverkkoihin liittyviä palveluja tarjoavat yritykset voidaan karkeasti jakaa kahteen ryhmään: aineistonsiirtopalveluja tarjoavat yritykset ja asiointipalveluja tarjoavat yritykset. Käytännössä näiden yritysten välinen raja on kuitenkin hämärtymässä, koska on selvää, että näitä molempia osia tarvitaan, ja yritykset pyrkivät tavalla tai toisella laajentamaan tarjontaansa kattamaan kaikki nämä tarpeet.

AB - TAGA-konferenssi on perinteisesti ollut yritysten ja tutkimuslaitosten tutkijoidenfoorumi. Tällä kerralla TAGAn aihealueessa olivat painavasti mukana myös tietoverkkojen hyödyntämiseen liittyvien yritysten palvelujen ja liiketoimintamallien esittely. Tietoverkkoihin liittyviä palveluja tarjoavat yritykset voidaan karkeasti jakaa kahteen ryhmään: aineistonsiirtopalveluja tarjoavat yritykset ja asiointipalveluja tarjoavat yritykset. Käytännössä näiden yritysten välinen raja on kuitenkin hämärtymässä, koska on selvää, että näitä molempia osia tarvitaan, ja yritykset pyrkivät tavalla tai toisella laajentamaan tarjontaansa kattamaan kaikki nämä tarpeet.

M3 - Article

SP - 3

EP - 4

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -