TAGA'99 Vancouver: TAGA/ISCC-värinhallintaseminaari

Ari Siren

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

ISCC (Inter-Society for Color Council) järjesti TAGA-konferenssin yhteydessä vuosittaisen seminaarinsa. ISCC on amerikkalainen voittoa tuottamaton organisaatio, jonka tavoitteena on edistää eri tieteenalojen ja teollisten sovellusten keskinäistä yhteistyötä värin osalta. Järjestö pyrkii myös yhteistyöhön muiden organisaatioiden kanssa. ISCC:n aihepiirit ovat graafista tekniikkaa laajemmat ja poikkitieteellisemmät.
Original languageFinnish
Pages (from-to)7-9
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Siren, Ari. / TAGA'99 Vancouver: TAGA/ISCC-värinhallintaseminaari. In: GT-lehti. 1999 ; No. 3. pp. 7-9.
@article{ee1307be355540338c1f4e544aec5df4,
title = "TAGA'99 Vancouver: TAGA/ISCC-v{\"a}rinhallintaseminaari",
abstract = "ISCC (Inter-Society for Color Council) j{\"a}rjesti TAGA-konferenssin yhteydess{\"a} vuosittaisen seminaarinsa. ISCC on amerikkalainen voittoa tuottamaton organisaatio, jonka tavoitteena on edist{\"a}{\"a} eri tieteenalojen ja teollisten sovellusten keskin{\"a}ist{\"a} yhteisty{\"o}t{\"a} v{\"a}rin osalta. J{\"a}rjest{\"o} pyrkii my{\"o}s yhteisty{\"o}h{\"o}n muiden organisaatioiden kanssa. ISCC:n aihepiirit ovat graafista tekniikkaa laajemmat ja poikkitieteellisemm{\"a}t.",
author = "Ari Siren",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "7--9",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

TAGA'99 Vancouver: TAGA/ISCC-värinhallintaseminaari. / Siren, Ari.

In: GT-lehti, No. 3, 1999, p. 7-9.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - TAGA'99 Vancouver: TAGA/ISCC-värinhallintaseminaari

AU - Siren, Ari

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - ISCC (Inter-Society for Color Council) järjesti TAGA-konferenssin yhteydessä vuosittaisen seminaarinsa. ISCC on amerikkalainen voittoa tuottamaton organisaatio, jonka tavoitteena on edistää eri tieteenalojen ja teollisten sovellusten keskinäistä yhteistyötä värin osalta. Järjestö pyrkii myös yhteistyöhön muiden organisaatioiden kanssa. ISCC:n aihepiirit ovat graafista tekniikkaa laajemmat ja poikkitieteellisemmät.

AB - ISCC (Inter-Society for Color Council) järjesti TAGA-konferenssin yhteydessä vuosittaisen seminaarinsa. ISCC on amerikkalainen voittoa tuottamaton organisaatio, jonka tavoitteena on edistää eri tieteenalojen ja teollisten sovellusten keskinäistä yhteistyötä värin osalta. Järjestö pyrkii myös yhteistyöhön muiden organisaatioiden kanssa. ISCC:n aihepiirit ovat graafista tekniikkaa laajemmat ja poikkitieteellisemmät.

M3 - Article

SP - 7

EP - 9

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -