Tavoiteohjattu kunnossapito: Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu

Markku Reunanen, Tony Rosqvist, Kari Laakso

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Tämän tavoiteohjatun kunnossapidon suunnittelumenetelmää kuvaavan artikkelisarjan aiemmissa osissa on käsitelty yrityksen perustavoitteista lähtevää kunnossapidon tavoitteiden määrittämistä ja seurantaa sekä vikakriittisyyteen perustuvaa kunnossapitoluokittelua. Tässä artikkelisarjan viimeisessä osassa käsittelemme kunnossapitotehtävien valintaa. Kunnossapitotehtävien valinnan lähtökohtana laitteelle on sen kunnossapitoluokka ja laitepaikalle asetettu toiminnallinen vaatimus. Kunnossapitotehtävien tarkoitus on paljastaa ja estää vikoja. Kunnossapitotehtävien valintaa auttamaan on laadittu logiikkapuu. Kunnossapito-ohjelma koostuu yksittäisistä kunnossapitotehtävistä ja niiden jaksotuksista sekä varautumisesta ennakkohuoltoihin ja vikakorjauksiin.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)20-24
  JournalPromaint
  Volume23
  Issue number6
  Publication statusPublished - 2009
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  Reunanen, M., Rosqvist, T., & Laakso, K. (2009). Tavoiteohjattu kunnossapito: Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu. Promaint, 23(6), 20-24.
  Reunanen, Markku ; Rosqvist, Tony ; Laakso, Kari. / Tavoiteohjattu kunnossapito : Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu. In: Promaint. 2009 ; Vol. 23, No. 6. pp. 20-24.
  @article{5cfe091f092042bfb1f7e7fba97a38d9,
  title = "Tavoiteohjattu kunnossapito: Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman teht{\"a}vien suunnittelu",
  abstract = "T{\"a}m{\"a}n tavoiteohjatun kunnossapidon suunnittelumenetelm{\"a}{\"a} kuvaavan artikkelisarjan aiemmissa osissa on k{\"a}sitelty yrityksen perustavoitteista l{\"a}htev{\"a}{\"a} kunnossapidon tavoitteiden m{\"a}{\"a}ritt{\"a}mist{\"a} ja seurantaa sek{\"a} vikakriittisyyteen perustuvaa kunnossapitoluokittelua. T{\"a}ss{\"a} artikkelisarjan viimeisess{\"a} osassa k{\"a}sittelemme kunnossapitoteht{\"a}vien valintaa. Kunnossapitoteht{\"a}vien valinnan l{\"a}ht{\"o}kohtana laitteelle on sen kunnossapitoluokka ja laitepaikalle asetettu toiminnallinen vaatimus. Kunnossapitoteht{\"a}vien tarkoitus on paljastaa ja est{\"a}{\"a} vikoja. Kunnossapitoteht{\"a}vien valintaa auttamaan on laadittu logiikkapuu. Kunnossapito-ohjelma koostuu yksitt{\"a}isist{\"a} kunnossapitoteht{\"a}vist{\"a} ja niiden jaksotuksista sek{\"a} varautumisesta ennakkohuoltoihin ja vikakorjauksiin.",
  author = "Markku Reunanen and Tony Rosqvist and Kari Laakso",
  note = "Project code: 7426",
  year = "2009",
  language = "Finnish",
  volume = "23",
  pages = "20--24",
  journal = "Promaint",
  issn = "1797-2000",
  publisher = "Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.",
  number = "6",

  }

  Reunanen, M, Rosqvist, T & Laakso, K 2009, 'Tavoiteohjattu kunnossapito: Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu', Promaint, vol. 23, no. 6, pp. 20-24.

  Tavoiteohjattu kunnossapito : Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu. / Reunanen, Markku; Rosqvist, Tony; Laakso, Kari.

  In: Promaint, Vol. 23, No. 6, 2009, p. 20-24.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Tavoiteohjattu kunnossapito

  T2 - Osa 4 (4): Kunnossapito-ohjelman tehtävien suunnittelu

  AU - Reunanen, Markku

  AU - Rosqvist, Tony

  AU - Laakso, Kari

  N1 - Project code: 7426

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Tämän tavoiteohjatun kunnossapidon suunnittelumenetelmää kuvaavan artikkelisarjan aiemmissa osissa on käsitelty yrityksen perustavoitteista lähtevää kunnossapidon tavoitteiden määrittämistä ja seurantaa sekä vikakriittisyyteen perustuvaa kunnossapitoluokittelua. Tässä artikkelisarjan viimeisessä osassa käsittelemme kunnossapitotehtävien valintaa. Kunnossapitotehtävien valinnan lähtökohtana laitteelle on sen kunnossapitoluokka ja laitepaikalle asetettu toiminnallinen vaatimus. Kunnossapitotehtävien tarkoitus on paljastaa ja estää vikoja. Kunnossapitotehtävien valintaa auttamaan on laadittu logiikkapuu. Kunnossapito-ohjelma koostuu yksittäisistä kunnossapitotehtävistä ja niiden jaksotuksista sekä varautumisesta ennakkohuoltoihin ja vikakorjauksiin.

  AB - Tämän tavoiteohjatun kunnossapidon suunnittelumenetelmää kuvaavan artikkelisarjan aiemmissa osissa on käsitelty yrityksen perustavoitteista lähtevää kunnossapidon tavoitteiden määrittämistä ja seurantaa sekä vikakriittisyyteen perustuvaa kunnossapitoluokittelua. Tässä artikkelisarjan viimeisessä osassa käsittelemme kunnossapitotehtävien valintaa. Kunnossapitotehtävien valinnan lähtökohtana laitteelle on sen kunnossapitoluokka ja laitepaikalle asetettu toiminnallinen vaatimus. Kunnossapitotehtävien tarkoitus on paljastaa ja estää vikoja. Kunnossapitotehtävien valintaa auttamaan on laadittu logiikkapuu. Kunnossapito-ohjelma koostuu yksittäisistä kunnossapitotehtävistä ja niiden jaksotuksista sekä varautumisesta ennakkohuoltoihin ja vikakorjauksiin.

  M3 - Article

  VL - 23

  SP - 20

  EP - 24

  JO - Promaint

  JF - Promaint

  SN - 1797-2000

  IS - 6

  ER -